Rövid a fitymafékem. Hogyan néz ki a műtét és hogy fog utána kinézni a nemiszervem?
Nem fáj, ha hátrahúzom, de mégis rövid a fitymafékem, fitymaszűkületem nincs. Még szűz vagyok. El szeretnék menni az orvoshoz, hogy elmetssze, de pár kérdést feltennék:
- Mennyi ideig fog várhatóan fájni?
- Fáj-e, amikor érzéstelenítőt adnak közvetlenül oda?
- Tornázhatok-e majd a suliban?
Tudom, hogy el fog hegesedni, de a felépülés után mégis hogy fog kinézni a péniszem? Maradnak rajta ronda foltok/sebek stb...
Akinek volt már tapasztalata azt kérem, hogy írjon pár sort, hogy mi történt, és hogy mégis hogy fog kinézni a pénisz felépülés után! Vagy ha van kép/videó, azt is elfogadok!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Aki később talál a kérdésre:
Helyi érzéstelenítést kap (kbaszottul fáj) majd egy lézeres vagy valami elektromos cuccal vágnak belőle az alján. Bem lesz heg se varrat, mert az eszköz be is zárja a sebet. Kb egy hét és emlékezni sem fogsz rá. Bár az érzéstelenítésre igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!