Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék plusz egy...

Rövid fitymafék plusz egy fitymaszűkület. Műtét nélkül mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
Sajnos ez az én problémám. Mind a kettő elég kellemetlen és fájdalmas. Nemi aktus kizárt ezekkel a tényezőkkel, maszturbálás is fájdalmas. Nagyon félek a műtéttől nem is a fájdalomtól hanem a szituációtól, egyszerűen nem tudom magam rávenni hogy odaálljak az orvos elé és elmondjam mi a bajom. Valahogy a büszkeségem fontosabb. De lehet nem jól látom. Esetleg várnom kéne még 2-3 évet. A válaszokat előre is köszönöm. (20/F)
2009. ápr. 14. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Halál :(
2009. ápr. 15. 00:28
 2/15 anonim válasza:
90%

Várni ne várj 1 percet se.. mert igy nem tudsz oldottan kapcsolatot teremteni csajokkal,de néha ugye közel kerül az ember a pillanathoz amikor le kell tolni a gatyát, pf

A fitymaféket kb 5 perc alatt kinyisszantják -tökre ingyen van, bemégy egy urulogoshoz...a tb kártyáddal azt csókolom.../személy szerint...eggyáltalán nem veszélyes, simán ki lehet birni/

Aztán probáldd ki a végeredményt, igen reggel mikor kukorékol akkor is... lehet nem is szük a fityula, ha mégis akkor azt a kontrollon mindenképp mondd el.

De ne várj 1 percet se!

az elöttem válaszolónak üdvözlöm a humorát :P

2009. ápr. 15. 05:12
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanakkor meg kell említeni,hogy sok komplikáció is előfordult már,pl.bevérzések, jobban belevágnak a bőrkébe,ezért fáj még sokáig pénisz,vagy vizeletürítési-probléma.
2009. ápr. 15. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt, mint kiderült mind a kettő.

Az első műtétnél a fitymaféket engedték hosszabbra, de mint később kiderült, így sem volt jó.

A következő műtét a körülmetélés volt. Kerestem egy urológust, aki adott egy időpontot, egy ambuláns műtét volt az egész. Műtét után még bent feküdtem 1 órát, aztán hazasétáltam. Otthon is fekvés + kamillával borogatás (pohárba lógatás). Aztán pár nap múlva varrat szedés.

Mondjuk így könnyebb is tisztán tartani a makkot.

Érzéstelenítőt adtak rendesen mind a két esetben, nem kell félni.

Szerintem sokkal könnyebb a doki elé odaállni, mint egy csaj elé állni, hogy figyú én szeretném de nem fog menni, mert ilyen és ilyen bajom van.

És akkor örökre búcsút mondanál a nemi együttlétnek?

Legyél túl rajta minél előbb, mert műtét után is kell még jópár hét, hogy teljesen rendben legyél.

Két hetet se várjál, nemhogy 2-3 évet.

Nem tudom hány éves vagy, de ha tanulsz még akkor max. a nyári szünetet megvárhatod, hogy ne kelljen emiatt hiányoznod a suliból, de kérjél időpontot, merthát mindenhol van már várólista.

2009. ápr. 15. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van.

A szituáció az, ami egy férfi embernek ez kellemetlen lehet, de gondolj arra, hogy elmész és a büdös életbe azokat az embereket soha többé nem fogod látni.

egyébként is Ő van Te érted, nem fordítva.

Arra tette le az esküt, hogy "betegeken" segítsen.

Ha arról szólna az orvostudomány, hogy szégyenlünk elmenni, akkor kihaltunk volna.

Én tavaly aranyérrel voltam dokinál, tény kellemetlen volt, de ha az én egészségemről van szó, igen is meg teszek mindent.

Fel a fejjel, nem lesz baj.

Nem kell szégyenkezned.

2009. ápr. 15. 18:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Átgondolom.
2009. ápr. 15. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen műtétre, körülmetélésre van szükséged! Ne izguljs, s írj, ha tudok segíteni.
2009. ápr. 17. 20:41
 8/15 A kérdező kommentje:
Körülmetélés na ettől féltem. Ne haragudjatok de semmi pénzért nem vállalnám be. Világéletemben féltem ettől... :(
2009. ápr. 17. 21:06
 9/15 anonim válasza:
nekem is ilyenem volt, megoldottam othon, ha még érdekel a téma irj ide, majd figyelek. csá :)
2009. dec. 16. 13:27
 10/15 anonim válasza:

szia, engem érdekelne ez az "otthoni" megoldás. Hogyan csináltad és mit?

Köszi, szép napot!

2010. febr. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!