Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék plusz egy...

Rövid fitymafék plusz egy fitymaszűkület. Műtét nélkül mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
Sajnos ez az én problémám. Mind a kettő elég kellemetlen és fájdalmas. Nemi aktus kizárt ezekkel a tényezőkkel, maszturbálás is fájdalmas. Nagyon félek a műtéttől nem is a fájdalomtól hanem a szituációtól, egyszerűen nem tudom magam rávenni hogy odaálljak az orvos elé és elmondjam mi a bajom. Valahogy a büszkeségem fontosabb. De lehet nem jól látom. Esetleg várnom kéne még 2-3 évet. A válaszokat előre is köszönöm. (20/F)
2009. ápr. 14. 23:32
1 2
 11/15 anonim válasza:

melyik érdekel, a fitymafék vagy a fitymaszűkület?

na mindegy, leirom mind a kettőt. lehet hogy brutálisnak fog hangzani amit irok, de én igy oldottam meg othon.

kellékek: fertötlenitő szer pl.:betadin, lidokain kenöcs, trisó, kötszer, szike:)

mosd meg alaposan, fertötlenitsd le, kend be lidokain kenöcsel, 10 perc mulva egy kicsit karcold meg vagy szurd meg kicsit a fitymafékedet a szikével(a fitymaféked az ami tul rövid és ezért nem tudod rendesen lehuzni a bört a makkrol, ha fentröl nézed akkor a farkad alsó oldalán van, a makkhoz van hozzánőve és a fitymádhoz) utánna a karcolás vagy a szúrás helyét is kend be megint lidokainal.

kb 5 perc mulva valószínüleg ugy lezsibasztja a farkadat a kezelt területen hogy teljesen érzéketlen lessz.

ekkor fogd meg a szikét és vágd be a fitymafékedet a makkodhoz teljesen közel. a kivánt mélységig, tehát hogy teljesen simán le tudd huzni a fitymádat tök leig.

a fitymafék egészen vékony bör, és normál állapotban nincs odanőve a makkodhoz, ezért nincsenek benne fontos, vagy vastag erek amik a fitymából a makkba mennének, dehát azért vérezni fog ezt vedd figyelembe, viszont nem tudsz elvérezni ne ijedj meg, kend be trisóval, ez összehuzza a sebet, megállitja a vérzést ha van.

az egészböl nem fogsz érezni semmit, a lidokain miatt, ha mégis fájna mikor elkezded vágni ,akkor kend be megint és várj még 5-10 percet.

ha végeztél a műtétel a sebet el kell látni.

egy normálisabb sebtapaszt vegyél, aminek a közepén olyan anyag van ami nem ragad bele a sebbe, ezt szedd le róla és tedd közvetlenül a vágásra, utánna én olyan kötszert használtam ami ugy néz ki mint egy háló, mint ami a kötözött sonkákon van, cső alakú,( nem tudom mi a pontos neve) azt feltekertem mint a kotongumit, és ráguritottam a fejére, ugy hogy megált a makk és a lehuzott fityma között, mintegy visszatartva a fitymát is hogy visszacsuszon a makkra, ez azért kell mert igy sokkal gyorsabban begyogyul a seb mintha a fitymát visszahuznád és ott bent dunsztolodik.

én azért fogtam még egy ilyen gurigát és rágörgettem ennek a tetejére hogy biztosan áljon.

ha simán kötszerel körbetekered akkor ha véletlen felál a farkad a gyogyulási idő alatt akkor ha szoros akkor kellemetlen lessz nagyon, ha meg lazára hagyod akkor meg leeseik ( tapasztalatbol mondom, nem is tudtam hogy élyel is fel szokott álni alvás közben, ez a kötszer kicsit gumis és enged anyit)

most jön a fitymaszükület.

én nem is tudtam magamrol hogy az van nekem.

jó, azt éreztem hogy rohadtul feszül amikor felál, és szinte alig tudtam a makk mögé lehuzni,a fitymafék bevágása után ez nagy mértékben javult de aztán mikor elkezdtem a rendes nemi életet, mindjárt az első alkalomal berepedezett a fitymám.

be is duzzadt ezáltal másnap mikor megint sexeltünk, mégjobban berepedezett, és még több helyen.

akkor leáltunk a dugásal egy hétre, ugytünt hogy begyogyultak a repedések, de csak szarabb lett mert összegyogyultak és mégszükebb lett:(

ezel igy bajlodtam egy évig.

na mondom ez nem mehet igy tovább, meg kell ezt is műtenem:)

kellékek ugyenaz, de nem volt szükség szikére.

bekentem lidokainal, elérzéstelenitettem, és maszti közben egyre jobban huztam mintha nem is lenne fitymaszükületem, a végére már tiszta véres volt, mert öszevisza berepedt, jól alaposan hátrahuztam azért hogy rendesen kirepedjen mindenhol ahol szűk.

ha nem reped ki akkor ovatosan szikével be lehet vágni a bőr kölső részét, ott ahol feszül ( nem átvágni mint a féknél), lemosni fertötleniteni, és ugyanugy bekötözni mint az elötte. de nehogy visszaengedd a makkra, mert ott ugy fog begyogyulni ahogy volt, sőt roszabb lesz mint elötte, hátrahuzva kell begyogyitani.

kb mindkét esetben ,1 max 2 hét alatt begyogyul.

ha a kötést kicsit feltekered a makkon akkor simán tudsz wc re menni, ezért is jobb ez a kötözés.

ha sulyosabb a fitymaszükületed mint az enyém volt, akkor nem ajánlom ezt a modszert, inkább menj orvoshoz.

mert akkor valszeg körülmetélnek, és akkor fölösleges az othoni fitymafék műtét is.

a fent leirtakat saját magamon csináltam, semmiféle felelőséget nem vállalok érte, és senkit nem biztatok arra hogy ezt csinálja.

azért remélem segitettem

és ha már ennyit irtam róla,remélem irsz hogy mi a véleményed róla.

bye

2010. febr. 22. 01:14
 12/15 anonim válasza:

Szia,

Köszönöm szépen a részletes választ! Én személy szerint kicsit durvának tartom amit írtál; nem lenne elég erőm/merszem magamnak megcsinálni a fitymafék-önműtétet. Talán a fertőtlenítést nem szabadna elfelejteni a végén sem. A szűkület nálam nem jön szóba, legalábbis most ezt gondolom (eddig repedés jellegű probléma nem volt nálam). Amit leírtál, szerintem logikusnak, higiénikusnak és kivitelezhetőnek hangzik, ha az ember nem akar elmenni orvoshoz. Mennyi idő alatt gyógyult meg a fitymaműtéted?

Gratulálok az erődhöz/merészségedhez :)

2010. febr. 22. 22:47
 13/15 anonim válasza:

én mondtam hogy brutálisnak fog hangzani:)

amugy a fitymafék műtét tünhet durvábnak, mert ott vágni kellett, de az csak egy nagyon kis seb kis felület, hamarabb is gyogyult.

inkább az volt a legnagyobb bajom hogy a kötözés beelragadt töbször a sebbe, és mikor levettem akkor oda volt nőve, és töbször feltépte a kis sebeket, de mindkét esetben kb 1 hét alatt begyogyult.

bye

2010. febr. 22. 23:49
 14/15 anonim válasza:

ja még valami, ha nem lennék szégyenlös feltenék egy képet róla, senki nem hinné el hogy nem orvos csinálta, vagy hogy egyáltalán volt ott valaha is műtét.

lehet hogy egy plasztikai sebész veszett el bennem? lol :)

2010. febr. 22. 23:54
 15/15 anonim válasza:
nem vagy semmi:D
2010. máj. 31. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!