Ellehet még tüntetni krémmel?
Figyelt kérdés
kb 8 évvel ezelőtt volt 1 kis balesetem beleállt a vas a lábamba és még végig is húztam rajta a lábamat.Maradt egy kb 10 cm nagyságú heg rajt ami elég csúnya és nagyon zavar is.Ezt lehet még krémmel korrigálni vagy csak a műtét maradt?:S:S és megtudná valaki mondani,hogy kb mennyibe kerülhet 1 ilyen műtét?2011. jan. 22. 10:39
1/1 anonim válasza:
Szia! Én már átestem egykét műtéten, a műtét után heg igazából az orvoson múlik hogy, hogy varrja össze, és persze az alany testalkatától. Úgy tudom a műtét utáni hegeket korrigálni lehet plasztikai műtétekkel, az ilyen műtétek általában sokba kerülnek, itt hozzá is tenném hogy kinek mi a sok, mivel általában maszek orvos csinálja. Itt a vizsgálati díjjak és végül maga a plasztika. Szerintem olyan 15-30-40 felfelé vannak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!