Egyre jobban látszik a narancsbőr a combomon és a fenekemen és engem nagyon zavar, főleg így nyáron. El lehet tűntetni valamilyen krémmel vagy más módszerrel?
Nekem is van sajnos.Szerintem sportolni kellene.:D
De én nem nagyon tudom rávenni magam.XD
Pláne,hogy elég vékony vagyok!
A legtöbb nőt sújtja ez a probléma, és idővel sajnos egyre inkább erősödik a hajlam. Szabad megkérdezni, te hány éves vagy?
Lehet kísérletezni narancsbőr elleni krémekkel, de ezektől önmagukban nem lehet csodát várni. Azt nagyon helyesen teszed, hogy sok folyadékot iszol, és sok gyümölcsöt eszel. Tartsd meg ezt a szokásod, és kerüld a cukros kajákat-italokat, egyél sok salátát, zöldségeket, és persze mozogj, lehetőleg minél többet. Azt mondják az is jót tesz, ha masszírozod, gyúrogatod rendszeresen a problémás területeket.
Nekem hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem ha a neten kicsit még utánaolvasgatsz, biztos találsz még jó tippeket, illetve akár kifejezetten narancsbőr elleni tornagyakorlatokat.
A mai világban amit megveszel a boltban ,,étel" címszó alatt szinte mindegyikben van vmi olyan ami a narancsbőrt okozza pl hormonkezelést húsok, érlelővel permetezett gyümölcsök zöldségek stb.
De amúgy lehet tenni ellene: ahogy írtad víz, mozgás, gyümölcsök és sztem még megfejelheted vérbőségfokozó krémek használatával. Ezt kozmetikusnál simán beszerezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!