Csináltattam köldök piercinget 1 hete. Vörös a piercing körül a bőröm pedig kenem Betadine krémmel és fújom Oxycortal. Gyorsan el szeretném tüntetni a vörösséget. Mit kellene tennem? Lefagyasztották, lehetséges hogycsak azért ilyen vörös?
A kenegetés ellenére elfertőződött a szúrás helye. Mutasd meg annak, aki csinálta a piercinget. Ha ő nem tud semmit, akkor fordulj orvoshoz.
Az is lehet, hogy allergiás vagy az ékszer fémjére. Én betenném az arany fülbevalómat pár napra - ha hamar elmúlik a pirosság, akkor nagy valószínűséggel allergia. Ha nem, első eset.
Akkor én most monani fogok valami elszomorítót! Én egy évig szenvedtem a piercinggel, mert a szervezetem nem bírta. De akkor is akkor is... dühös voltam a szervezetemre, hogy ennyire gyenge és már dühből is benne hagytam. Szóval egy év... kamillázás, betadine soha nem tiszta alkohol. Csak a pircinget néha napján abba áztattam. Reméljük a te szervezeted nem ilyen gagyi.
:)
Jaj, hogy itt mindenki milyen pesszimista...:D Ha 1 hete csináltattad, akkor az még bőven nem gond, ha piros, mivel a bőröd megviselte a szúrás, meg kell szoknia az új helyzetet. A piercing teljes gyógyulása akár 2 hónapba is beletelhet.
Az ékszer típusa viszont lassíthatja vagy gyorsíthatja. Nem tudom hol laksz, de ha Pesten, akkor az Árkádban vegyél ékszert az Apacsban, azok nagyon jó minőségűek. Ócska helyen ne vegyél, csak mert olcsó... Bizsut semmiképp. Szerintem válts ékszert, lehet az lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!