Császármetszést el lehet tüntetni tetoválással vagy hennával?
Nem szerencsés egy meglévő heget "bolygatni " olyan beavatkozással, mint a tetoválás.
Megértem, hogy a heg (főleg a hosszanti) zavar,de egészségügyileg nem ajánlott, és pont, hogy mindenki figyelmét felkeltené az, hogy takargatni akarsz vele valamit.
Inkább vegyél fel egy nőies egyberészest (ma már nemcsak sportos vagy nagymamás létezik ilyenekből), illetve egy klassz hálóinget, ami bizonyos helyzetekben eltakarja azt, amit nem szívesen láttatnál, de kiemeli azt, ami szép rajtad.
Láttam már császármetszést takaró tetoválást, de nem is mutat jól. Meg ahogy az első válaszoló írta, én se bolygatnám ezzel ezt a kényes területet.
Esetleg keress fel olyan orvost, aki lézerrel el tudja tüntetni, vagy halványítani a heget.
Amennyiben a heg felülete nem dudrobodik vagy sűlyed be, nem gyűrődik miatta a bőr, akkor meg lehet próbálni a vöröses színt egy kis fehér tinta bevitelével csökkenteni, persze előzetes orvosi konzultációval.
Az ilyen heg viszont ritka, különösen hason, ahhol könnyen megereszkedik a bőr.
A hagyományos minta tetoválástól óvnálak. Eltüntetni nem fogja, sőt, kiemeli az adott területet, oda irányítja a figyelmet. Ha heged van, és gondolm a császár után a kockahas sem a régi, akkor lehet, hogy ez nem lenne szerencsés.
Az egyneletlen bőr az egyenletlen bőr marad, bármilyen színű pigmenteket is teszel bele...
Az egyetlen amit talán tényleg eltüntetné az a scarification lenne, de ahhoz szerintem nem vagy eléggé bevállalós. Ez egy újjonal divatba jött ősi testdíszítési mód, a lényege, hogy égetéssel vagy nyúzással sebet ejtenek a felhámon, ami meggyúgyulva hegből mintát ad ki.
Pl:
Ha a heg csúnya, akkor plasztikai sebész ki tudja metszeni, és egy vékonyabb, szebb hegvonalat csinálni helyette.
Ha maga a heg szép, hajszálvékony, csak egyszerűen ott van, akkor Contactubex krémmel kell kitartóan kenegetni. A régebbi hegekre is hat a krém, csak azokra lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!