Most mi van ezzel a kozmetikai tetoválással?
Igazából csak itt láttam egy hozzászólásban, hogy létezik egyáltalán, nem nagyon néztem még utána. Azt írták, hogy nem egyenletesen kopik le, így csúnya pl egy összefüggő ábránál.
De én pár év múlva szeretnék (normál tetkót nem), de csak pár csillagot, annál meg szerintem nem is akkora baj.
Szóval elvileg pár év. De az kb mennyi? 2 év? 6 év? És amikor elkezd kopni, mennyi idő után kopik le teljesen?
Hogy csinálják? Normál tetkóhoz képest mennyire drága?
Nem veszélyes?:D
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat !:)
(ja, meg ha esetleg van más mód is pár év múlva eltűnő tetoválásokra, mint ez, akkor írhattok arról is:D)
A kozmetikai tetoválás, azért kozmetikai, mert ajkat, szemet, szemöldököt tetoválnak. Nem fognak neked ábrákat csinálni. :) Nem veszélyes egyébként.
De vannak felszívódó, rendes tetoválások is, de nem olvasni róla túl jókat, paca marad utána...
Közben kicsit jobban utánaolvastam és azt írják, hogy csinálnak mintát is, bár nincs sok infó róla így. Köszi a választ:) Ezt meg mindjárt elolvasom...
Esetleg van valamilyen henna ("fajta"), ami fentmarad egy pár hónapig/évig?
Igen pont ahogy az első válaszoló írta!Nekem a szemhéjam és a szemöldököm van tetoválva!A szemhéjam kicsit el lett rontva : a bőröm alá ment nagyon a festék,és olyan mintha el lenne mosódva a sminkem!:-S
Már kb fél éve ha nem több hogy ott van a mosódás,nővérem szerint fel fog szívódni!Hááát én nem úgy veszem észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!