18 eves lanynak javasolt a zsirleszivas? (159 cm es 55 kg)
Nem javasolt, és ha ép eszű, korrekt orvost keresel fel, akkor nem is vállalja.
Ha a doki a "pénzért mindent" kategóriás, akkor bármit megcsinál, felvarrja a mellbimbód is a homlokodra, csak fizess. TE tudod, hogy ilyen orvos keze alá fekszel-e.
18 évesen, ezzel a súllyal zsírleszívás szerintem egyszerűen csak nevetséges. Ennyire lusta nem lehetsz, hogy nem vagy képes naponta fél órát mozogni.
Egy csomó olyan 40-es nőt ismerek, akik bomba alakkal rendelkeznek több gyerek után, nagyon csinosak, nem palsztikáztatnak, ellenben dolgoznak, házimunkát végeznek, gyereket nevelnek, de képesek mellette mozogni.
:S
Első vagyok: Nekem is "vastag" a vádlim és a karom a mai ideálhoz képest: rotlingbetét fejjel.
A pasik úgy bomlanak utánam, hogy csak na.
Marilyn Monroe is ilyen típus volt, csak 42-es ruhát is hordott mellé.
A sporttól lehet, hogy nem lesz vékonyabb, de formásodni fog a lábad és a karod is. Ártani még nem ártott senkinek.
Azzal meg ne foglalkozz, ma milyen az ideál, mert a férfiak 100%-nak soha nem fog ugyanaz tetszeni.
:D
Egyébként zsírleszívás után más testrészeken fogsz jobban hízni, mint előtte. Inkább gömbölyű vállak, mint nagy segg, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!