Ajakfeltöltés. Hány éves kortól lehet?
Ha túlzásba viszi,AKKOR fog úgy kinézni,mint a Geronazzo,meg a való világból az a p*csa,ha jól láttam.
Egy szépen feltöltött csókolni való száj (vagy az ún. szopószáj,elnézést a durvaságért,nem bunkózás) igenis
szexi szerintem.
Nem vinném túlzásba,csak oldalt töltetném fel,hogy szép egyenletes legyen:)
Köszi utolsó!:$
Mindig meglep, hogy embereknek az az illúziújuk, hogy ha ezt-azt átszabatnak magukon, akkor majd boldogabb, sikeresebb emberek lesznek. Miközben ez az egész belül dől el. A gondolataidban, érzéseidben, ahogy felkelsz reggel. Önbecsapás, hogy egy teltebb ajakkal majd reggel nem kételkedsz abban, hogy vonzó nő vagy-e.
Hacsak nem valami egészen komoly elváltozás, betegség vagy baleset következtében eltorzult testrészről van szó, akkor a műtét szerintem nem megoldás. A plasztikai sebészet számomra egyetlen elfogadható formája a fenti példák esetében való helyreállító beavatkozás. Akkor én is megcsináltatnám. De szigorúan OLYANRA, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!