FIÚÚÚÚÚÚÚK a pici mell gáz vagy jó? Fontos számotokra a méret vagy nem annyira?
Figyelt kérdés
és melyik a jobb egy baromi jó fenék kis mell
vagy pedig lapos segg nagy mell?
kösziii fiúúk a választ
2010. dec. 11. 19:01
21/25 anonim válasza:
Szerintem jó popsi kis cici kombó jó, mondjuk én lány vagyok. XD
Ja, amelyik meg ezt írta: "Nagy mell: Az utódok egészséges fejlődésének biztosítása a táplálkozással." egy baromi nagy hülyeség, mert az én eredetileg 70A-s pattanásaimból naponta másfél littyó anyatej kijött. :P
22/25 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mekkora a melled!!
Van akinek a kicsi, van akinek a nagy jön be. Ez mindenkinél más.
Sőt, ha megnézek két nagymellű lányt, akkor lehet, hogy az egyiknek tetszik a melle, a másiknak meg nem. Ugyan ez van kis melleknél is, és képzeld a fenekeknél is.
Ahogy a lányok szokták mondani: "Mikor értitek már meg, hogy nem a méret a lényeg?"
23/25 anonim válasza:
hát elviselhető de nekem inkább a nagy mell és kicsi fenék jön beee :)
24/25 anonim válasza:
Sztem nem csak a mérete a lényeg ,én azt szeretem ha nem nagy de szép kerek és feszes :D
25/25 anonim válasza:
12:01 üzeni,hogy nem arra gondolt,amire te:)) Látom itt a kismellű csajok vannak többségben:)) Én arra gondoltam,hogy minden pasi segítőkész és kedves,nem kell sehol sorbaálljak általában stb... Egyébként hülye elmélet,hogy a nagy mellű csajnak tutira nagyfarkú pasija van... Eléggé non sens. Olyan irigy vagy halsz meg,és a kétségbeesés csak úgy süt a mondataidból. Én csak annyit mondtam,hogy szerintem jobban néz ki az,akinek nem csak 2 szunyogcsípés van a mellkasán,amit ha 2 napig borogatsz elmúlik... De hát ízlések és pofonok. Most fikázol engem,2 év mulva meg 2 szilikoncsodával fogsz flangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!