Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » FIÚÚÚÚÚÚÚK a pici mell gáz...

FIÚÚÚÚÚÚÚK a pici mell gáz vagy jó? Fontos számotokra a méret vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

és melyik a jobb egy baromi jó fenék kis mell

vagy pedig lapos segg nagy mell?

kösziii fiúúk a választ

2010. dec. 11. 19:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem írtad le magad,engem is bosszant kicsit:D

Az meg tök jó,hogy elismered ha hibázol(ha ez hibának minősül)

Bocs az offért!

2010. dec. 11. 19:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Jajj azt hittem Te vagy az utolsó.Akkor nem szóltam.Na jó jobb ha megyek a géptől:D
2010. dec. 11. 19:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Én is d**nék veled,baromira bejössz:)
2010. dec. 11. 19:53
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem a kicsi de formás mellek tetszenek, viszont legyen szép kerek popó és nőies csípő! de ha a kinézetet nézzük akkor nálam előbbre van a szép arc-mosoly, a haj és a szem. szóval a mell csak ezek után kullog. nem vagyok egy nagy mell fetisiszta ez is igaz.

23f

2010. dec. 11. 20:05
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nagy szívás a kicsi mell. Nem csak nagy kell legyen a melled,hanem formás is,ha mindez megvan,nincs olyan pasi,aki nem bámul meg... Sőt,bármit sokkal könnyebben elérek a pasiknál,mint a kismellű csajok. A fenék meg formálható...a mell inkább műtéttel. Szerintem ha kicsi mellem lenne...Hát,az nagyon szar lenne...
2010. dec. 12. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nagy szívás ha valaki ilyen hü..lye:D
2010. dec. 12. 18:34
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
12:01 Nekem kis mellem van, de nem volt probléma eddig sose a pasikkal:) Igaz, hogy átlag jobban szeretik a nagy mellet, de inkább az egészet nézik egyben:)
2010. dec. 16. 21:21
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát nekem is kicsi jutott, ami egész életemben gyötör. De viszont nagyon jó seggem van, sőt 3 gyerek után 32 évesen még mindig, úgy ahogy 18 évesen éppúgy most is megfordulnak utánam az utcán. A férjemnek a nagy mellűk jöttek be, és tessék kapott egy kis mellűt. És tökéletesen elégedett vele, sőt utálja ha emiatt szapolom magamat.

Te még valószinű nagyon fiatal vagy. Hidd el tetszel majd igy is a fiúknak. Aki csak a mellekre megy az még csak "kisgyerek", hidd el az érettebbje azt nézi ami mögötte van! :-)

Mi ezt kaptuk, de van helyette más, amit meg talán a nagy mellű nem kapott! :-O

2010. dec. 20. 16:29
 19/25 anonim válasza:
sztem nemgáz mert sztm lehet cuki meg egy böszme csöcs azért mégis durva ..egy útszéli k..vának jó a nagymell amicsak az élvezetértkel...de sztem jobb a kicsi vagy még emtúlnagymell
2010. dec. 21. 22:42
 20/25 anonim válasza:
12:01nek üzenem hogy igen...ha nagy és formás melled van több mindent érsz el egy pasinál...hát igen...eléred hogy olyan f@sz kerül alád hogy belerokkansz...bocsi a káromkodásért de ez kiborit...amugy meg kis mell sokkal szebb ha formája van...csk mellékesen ;)
2010. dec. 25. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!