Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » FIÚÚÚÚÚÚÚK a pici mell gáz...

FIÚÚÚÚÚÚÚK a pici mell gáz vagy jó? Fontos számotokra a méret vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

és melyik a jobb egy baromi jó fenék kis mell

vagy pedig lapos segg nagy mell?

kösziii fiúúk a választ

2010. dec. 11. 19:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te a jó fenekű kismellű vagy...bejössz..
2010. dec. 11. 19:07
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A kiss mell nagyon is jó (szerintem :), de annyi ilyen kérdés van már...
2010. dec. 11. 19:11
 3/25 anonim ***** válasza:
69%

Prioritáselemzés:

Nagy mell: Az utódok egészséges fejlődésének biztosítása a táplálkozással.

Nagy segg: Az egészséges utódok egyszerű akadálymetes világrajövetele az anya és a gyerek szülés közbeni halálának valószínűsége nélkül, így az anya több utódot tud világra hozni.

Mindkettő > Nagy segg > Nagy mell > semmi

2010. dec. 11. 19:13
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Az én ismerőseim szerint a jó fenék-nagy mell párosítás a legjobb.

Nekem ennek a fele megvan, a mellem kicsi. De még sosem éreztem magam emiatt hátrányban a nagymellű lányokkal szemben. Egyszerűen nem kell nagy dekoltázst hordani, viszont mehetnek a feszülős nacik és miniszoknyák :)

2010. dec. 11. 19:14
 5/25 anonim ***** válasza:

Na szóval én egy kismellűnek mondható csaj vagyok,de már BAROMIRA unom ezeket a kérdéseket.Ha annyira izgat akkor ott a kereső és találsz 100ehez hasonlót.

Ha meg azt hiszed,hogy nagy mellel több pasid lenne akkor arra már nem tudok mit mondani...

2010. dec. 11. 19:16
 6/25 A kérdező kommentje:
és mit szerettek a kis mellbe fiúk egy indokot!!! kösziiii
2010. dec. 11. 19:16
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
Minden fiú utálja a kis mellet, csak tudják, hogy a csajok azt szeretik hallani, hogy az jó. Hány éves vagy, kérdező?
2010. dec. 11. 19:19
 8/25 anonim ***** válasza:

És Te utolsó?"utálja"?ez erős túlzás,mert kismellűként simán kapható lenne a legtöbb pasi(aki csak külsőre megy)és sosem éreztem emiatt hátrányt.

Egyébként kérdező ne várd,hogy majd isteníteni fogják a kicsi mellet,hidd el teljesen mindegy ha szép az a mell és jól an összerakva az aki "viseli"

2010. dec. 11. 19:22
 9/25 anonim ***** válasza:

Én utolsó a 19:14-es vagyok, ott leírtam magam.

Csak azért írtam ezt, mert felbosszantott a kérdező az iiiiiidióta kééééééérdéséveeeeeeel.

2010. dec. 11. 19:27
 10/25 anonim válasza:
én is pasi vagyok és szeretem a kissebb mellű csajokat...sőt...még jobban is néz ki min akinek nagy melle van...szerintem nem gáz egyátalán...szerintem nagyon is jól néz ki...ne törj le...bátorság ;)
2010. dec. 11. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!