Mellműtét? Szilikon, más opció?
Sziasztok!
Mellnagyobbításon gondolkozom, de még semennyit nem néztem utána a dolognak.
Azt tudom, hogy a szilikont időnként cserélni kell (ez mennyi idő)? Illetve, ha nem szilikon, akkor más megoldás létezik? Arról mik a tapasztalatok?
13 valakinek az az élete álma, hogy 2 szilikon implamtatum legyen a melle? :D :D ekkorát még nem nevettem.
Az meg is érdemli. :D
Esetleg az agyába is kéne valami beültetés mert vannak gondok.
Ahh nekem abszolút nem fontos :))
Az egész életem a kulsomrol szólt, annyira hogy néha már bánom is hogy az eszemre emiatt kevesebbet figyeltek
Egyszerűen csak szomorú hogy ez van beletáplálva a nők agyába hogy a nagy mell az a jó és a kis mell sokkal rosszabb mint a nagy
Ez undorító
E hogy az legyen nők élete alma hogy szilikon legyen a testükben
Mi az istenért olyan fontos a mell?
Egyetlen funkciója van, a gyerek táplálása
Az pedig bármilyen méretű mellel elérhető
SŐT a szilikon ebbe is kvara bekavar...
Egy nő szépségéből semmit nem vesz el ha kicsi a melle és a nagy melltol pedig senki nem lesz szép.
Nekem kicsi a mellem és iskolában kaptam is hogy deszka, lapos stb...nyilvan a komplexusos suttyóktól. emiatt ne érezzem magam nőnek?
Vagy emiatt mehet kukába a kimagaslóan szép arcom és tökéletes testem, hajam, hosszú lábaim?
Kicsi de gyönyörűszep kerek.
Borzalom lenne eltüntetni és egy idegen tested odarakni a szép kicsi mellem helyett.
Jah és a szilikon a bor alatt továbbra sem lesz mell.
Megértem hogy akinek csúnyán eldeformálódik a melle a szopatásnál az helyrehozatja. De ahhoz nem kell szilikon szépen fel tudják varrni a nélkül is.
Egy olyan nő aki ferjnél van 2 gyerekkel miért gondolkozik műmellekeben számomra rejtély.
23 így van az esztétikai műtét az más
Ha nekem lógna szoptatás után akkor tuti felvarratnam, mert semmi sem szép ami lóg
De a szilikon... az a női test megszégyenítése
Tehát nem elég hogy befekszem egyszer, utána még menjek 10 évente újra 😂
Csodás
23-as:
"Megértem hogy akinek csúnyán eldeformálódik a melle a szopatásnál az helyrehozatja. De ahhoz nem kell szilikon szépen fel tudják varrni a nélkül is."
Fogalmad sincs a témáról, felvarratni a legtöbb esetben nem lehet implantát nélkül, föleg akinek jobban megnyúlt a melle.
"Egy olyan nő aki ferjnél van 2 gyerekkel miért gondolkozik műmellekeben számomra rejtély."
Mert a nök (meg minden normális ember) nem azért akar normális kinézetet, hogy párt találjon magának, hanem elsösorban ö maga jól érezze magát a saját börében, meg legyen elégedve a kinézetével, másrészt meg a párjának is akar tetszeni.
Persze szerinted aki férjnél van, az "már elkelt", ettöl kezdve lehet akármilyen elhanyagolt is, ha meg gyereke is van, akkor a legjobb, ha tetötöl talpig lefátyolozva megy, mert neki már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!