Mellműtét? Szilikon, más opció?
Sziasztok!
Mellnagyobbításon gondolkozom, de még semennyit nem néztem utána a dolognak.
Azt tudom, hogy a szilikont időnként cserélni kell (ez mennyi idő)? Illetve, ha nem szilikon, akkor más megoldás létezik? Arról mik a tapasztalatok?
#11 fogalmad sincs a dologról, mi?
Amelyiket félig izomszövet alá helyezik, azt meg se lehet különböztetni az eredetitől (…persze abban az esetben, ha nem extrém méretről van szó)
Jah
És a nagyon jó hamisítvány 10000 forintos bankjegyet sem lehet megkülönböztetni az eredetitől
Aztán próbálj meg vele fizetni a Tescoban
A szilikon soha nem lesz mell
Tökmindegy hogy hova teszik
Ennyi erővel a 65 éves szomszéd Józsi bácsinak is lehetne olyan nagyon szép kerek “melle”
Pont annyira mell a szilikon
13 elég szomorú ha valakinek az az élete álma :D
Egy nőnek ennyi kvalitása van? Hogy legyen melle?!
Akkor 150 évvel ezelőtt a több száz millió nagyon pici mellu no az nem is volt no meg ember? Az igen
Nem tudok erre az érzéketlenségre mit reagálni. Legfeljebb annyit, hogy nincs senkinek joga eldönteni, hogy másokat mi tegyen boldoggá.
Kérdező, a sebészem.hu-n tudsz olvasgatni a témában. Lehet előtte-utána fotókat nézni, konkrét orvosokra is lehet keresni, beszélgethetsz olyanokkal, akiknek megvolt a műtêt, tőlük jó tanácsokat lehet kapni, közvetlenül is levelezhetsz velük. Szerintem nagyon érdemes nézelődni, én egy ottani fotó alapján választottam ki az orvost annak idején. Ja, viszont regisztrálni kell, azt hiszem, hogy hozzáférj a tartalmakhoz. Jó nézelődést :)
Talán neked nem fontos a külső, másnak igen. A kérdezőnek van családja, vannak gyermekei, biztosan van valamilyen képezettsége, tehát nem erről szól az élete, de mégis fontos neki, hogy szépnek érezze magát. Másnak nincs joga ezt felülbírálni.
Én annyira jól érzem magam a műtétem után :) Mindent máshogy látok, sokkal boldogabb lettem. Hogy ez neked józan ész vagy sem, az egyáltalán nem fontos.
9. Már feltalálták a betétes melltartót ehhez nem tudom miért kell műtét?
10. Akkor pszichológushoz kéne menni nem plasztikai sebészhez.
Nekem teljesen mindegy ki hogyan teszi tönkre az egeszséget leírtam ez mivel jár aztán mindenki azt csinál magával amit akar. Azért többségében nem azok mennek implantátumot beültetni akiknek torz eldeformálódott mellül van hanem akik teljesen normális külsővel rendelkeznek csak azt képzelik ha 3 mérettel nagyobb lesz a mellük megváltozik az életük is. Meg csak nem olyan irányban ahogy azt képzelték.
Tartós kapcsolat lesz ami azon múlik mekkora a melled :D Istenem de hülyék az emberek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!