Mellműtét? Szilikon, más opció?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mellnagyobbításon gondolkozom, de még semennyit nem néztem utána a dolognak.
Azt tudom, hogy a szilikont időnként cserélni kell (ez mennyi idő)? Illetve, ha nem szilikon, akkor más megoldás létezik? Arról mik a tapasztalatok?
nov. 27. 16:17
1/25 anonim válasza:
egyszer mindenkinek megnő a melle, a műtétet meg lehet később megbánod
2/25 A kérdező kommentje:
31 évesen 2 gyerkőc után már nem hiszem, hogy sokat fog nőni 😅
nov. 27. 17:12
3/25 anonim válasza:
Nekem kohezív géllel töltött implantátumaim vannak, ennek a fajtának 20-25 év a “szavatossága”.
7 évvel ezelőtt csináltattam meg, én teljesen meg vagyok elégedve.
4/25 anonim válasza:
Saját zsírral is fel lehet tölteni, ha van miből leszívni. A tartósság nem garantált, nekem azt mondta az orvos, meg, hogy több műtét is kellhet. Én nem választanám. A te esetedben gondolom, a felvarrás vagy implantátum az opció.
5/25 anonim válasza:
A legjobb módszer - a legkevesebb kockázat -, ha saját zsírral töltik fel, a legtöbb esetben nem okoz semmiféle problémát.
De a plasztikai sebészeknek van internetes oldala, ott tudsz nézelödni, illetve a legtöbb esetben adnak elözetes infókat is a lehetöségekröl.
6/25 anonim válasza:
#5 Az orvosom azt mondta, szerinte az a kockázat, hogy nem tudni, mennyi zsír marad meg, lehet, hogy semennyi. Ha meg is marad, a fogyás, hízás befolyásolja majd. Magyarul semmi garancia arra, hogy látható eredménye lesz a műtétnek. A leszívott területeken hat hétig kompressziós ruha kell, az se leányálom. Emiatt én nem választottam, pedig nekem is ez tetszett volna. Elvileg.
7/25 anonim válasza:
Csak a szilikon van, a saját zsíros technika meg nem tart ott
8/25 anonim válasza:
Nekem csak belevágtak oldalról a mellembe egy életmentő műtét során. 1 évig fájt és erzéketlen volt egy része. Nem akarok belegondolni milyen erzés lehet ha beletuszkolnak két inplantatumot. Feszülni fog az egész. Ráadásul egy idegem anyag kerül a tesetedbe ami nem normális éa egeszséges dolog. Gyulladast okozhat. Allandóan vigyaznod kell nehogy kilyukadjon megsérüljön. Nem egy életre szól későbbi műtétekre is szamítanod kell. Minden műtét kockázattal jár stb. Más ha valaki elveszíti a melleit betegség miatt. Eredetileg erre találták ki a plasztikát. Nem értem egeszséges nők miért kockáztatják az egészségüket. Elmebaj!
9/25 anonim válasza:
8 csakhogy sok nőnek semmi melle nincs
Nem kellett ahhoz elveszíteni hogy ne legyen
10/25 anonim válasza:
#8 Éljél három kosárméret különbséget jelentő tubuláris mellel és akkor majd megtudod, hogy miért van rá szükség. Az az elmebaj, ha nem tudod felfogni, hogy másnak ez egy közérzetet, önképet, párkeresést, egész éltet befolyásoló pszichológiai probléma. Ne becsméreld mások gondjait, mert még neked is lehet olyan, vagy a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!