Télen bálozó nők, ti műt vesztek fel a téki bálakra, alkalmakra, hogy ne fagyatok meg a hidegben? Gondolom ilyenkor szoknya nem opció...
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 13:13
1/11 A kérdező kommentje:
*mit, téli. Bocsi, de a teló javított, és későn vettem észre
2022. nov. 15. 13:14
2/11 anonim válasza:
Nem az udvaron tartják a bálokat. Amíg a TAXI és a bejárat közti távot megteszem, nem gond.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor lényegében ilyenkor a szoknya ruha, harisnya, bokacsizma, és szövetkabát kombó megteszi? Azért kérdezem csak, mert én még úgymond kezdődik vagyok ilyen téren.
2022. nov. 15. 13:32
4/11 anonim válasza:
Abszolút ahogy írtad én mindig harisnya, ruha, cipő és kabát
5/11 anonim válasza:
A bokacsizma, ugye bent lecserélődik?
6/11 anonim válasza:
Bokacsizmát fel ne vegyél egy estélyi ruhához:D
(sőt, semmilyen más csizmát se)
7/11 anonim válasza:
Bokacsizmát ne vegyél bálba. Szép elegáns cipőt inkább.
Amúgy igen, szoknya, harisnya, kabát.
8/11 anonim válasza:
Én nem vagyok nagyon-nagyon fázós, még télen is kibírok annyit, amíg eltaxizom vagy akár eltömegközlekedem egy buliba, bálra elegáns magassarkú cipőben, harisnyában, ruhában meg vissza (a helyszín úgyis fűtött jobb esetben). Amely ismerőseim fázósak voltak, ők vittek magukkal váltáscipőt meg harisnyát, és elmentek vastag harisnyában meg csizmában kocsival a helyszínre, gyorsan besiettek a mosdóba, és átvették a csinibb, vékony harisnyát meg az elegáns cipőt.
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket. Szuperek vagytok. :)
2022. nov. 15. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!