Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet test színű harisnyát...

Hol lehet test színű harisnyát kapni?

Figyelt kérdés

Nagyon vastag testszínű harisnyát keresek, ami melegen tartaná télen a lábam szoknya/ruhához. Van egy 100 den-es thermo harisnyám, de december közepe felé már abban is fáztam :(

Egyszerűen képtelen vagyok télen csinos maradni vagy szétfagyok. Térdig érő csizmával hordtam, hogy legalább a lábam fele takarva legyen, de sajnos nem segített.

Létezik az "ultimate" harisnya vagy maradjak a nadrágnál?

Legjobb lenne boltban kaphatós, de rendelős oldalt is elfogadok, ha tudtok olyat ami beválik.

Néztem én is párat, de értékelések alapján van aki azt is kevésnek tartotta ami 200+thermo volt így el vagyok veszve

2022. nov. 6. 00:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
csajszi, mutasd milyen lábra lenne, aztán tudunk mondani jobbat!
2022. nov. 6. 02:36
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Ezek a fajta harisnyák vékonyak, nem télies öltözék, inkább alkalmi. Ha te így akarsz lenni, akkor el kell viselni azt, hogy fázni fogsz.
2022. nov. 6. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Jól melegen tartó 200 és 250 denes harisnyát még csak feketében találtam én is 😕 szóval vagy az vagy leggings a leghidegebb napokra. Illetve a kemény minuszokra már csak a nadrág marad. A combcsizma és a hosszabb szabású kabát amúgy nekem ki tudja tolni pár fokkal, hogy mikor lesz kevés a harisnya. De csodákat nem tud az sem.
2022. nov. 6. 13:25
 4/11 Kiss Kíváncsi ***** válasza:

Akkor lásatok csodát!

50Den, testszínű

[link]

2022. nov. 7. 06:34
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 50 den még nem vastag fölötte meg talán 100-ig láttam, de ugye télen az is halottnak a csók
2022. nov. 7. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Viselj térd feletti csizmát, hosszú zoknival vagy pedig húzz fel két harisnyát úgy sokkal kevésbé fogsz fázni. Próbáld csak ki!
2022. nov. 7. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 hát gondoltam már a dupla harisnyára😂
2022. nov. 7. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Az még kényelmetlenebb. Akkor inkább legginset.
2022. nov. 8. 10:23
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 az nem néz ki hülyén a szoknyával/ruhával? 🤔

Mert régen próbáltam úgy rémlik és fura volt pedig direkt tapadósat vettem fel, hogy harisnya hatása legyen.

2022. nov. 8. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ezt cognac színben:

[link]

2022. nov. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!