Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Rendkívül csúnya, tubuláris...

Rendkívül csúnya, tubuláris mellekre lehet igényelni TB alapú plasztikai beavatkozást?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan.

júl. 17. 08:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10 hát ezaz🤣

Ezt nem értem én sem. Komolyabb kapcsolatokban meg amúgysem a külső lesz a legfontosabb

júl. 17. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Van egy olyan elméletem, hogy még a nekünk tetsző dolgok (magunkon is) sokkal inkább annak a társadalmi környezetnek a befolyásolására alakulnak ki, amelyikben mozgunk. Mondhatnám kissé viccesen, hogy talán még az erekciónk sem a sajátunk :D
júl. 17. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én anno egyedül otthon se voltam melltartó nélkül a felvarras előtt, annyira utáltam hogy magam előtt is szégyelltem és nem akartam így szembejönni a tukorkepemmel

Minden oka megvan hogy zavarja a csőmell

Minden nőt zavarna

júl. 17. 15:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja, ő is ebben a nagy melegben vette észre magán, hogy éjszaka meztelenül aludna, de inkább nem, mert akkor reggel egyből a melleit látja.. Ezért akar változtatni, de nincs pénze.
júl. 17. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Nem értem miért hazudod, hogy a barátnődről van szó. Anonim fórum.
júl. 17. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
a tubuláris az mi? a zokni mell?
júl. 17. 22:21
 17/21 A kérdező kommentje:
15. Pont ezért nem hazudnék. Minek? De nem akarok e/1ben írni, mikor nem rólam van szó.
júl. 18. 07:51
 18/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom TB alapon van-e mintha azt hallottam volna hogy van pl arc sérülés megégett stb de lehet ez egy filmben láttam sajna nézzetek vagy kérdezzetek utána egy orvosi oldalon vagy konkrétan orvostól.
júl. 21. 07:34
 19/21 anonim válasza:
Egyszerűen nincsolyan hogy csúnya mell. Minden cici szép a pasiknak.
aug. 4. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
De nem a pasik körül forog a 🌏, fogjátok már fel...
aug. 4. 23:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!