Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Rendkívül csúnya, tubuláris...

Rendkívül csúnya, tubuláris mellekre lehet igényelni TB alapú plasztikai beavatkozást?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan.

júl. 17. 08:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%
attól hogy csúnyának tartod még nem
júl. 17. 08:52
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó hanem barátnőmről, csak ő nem regisztrált tag itt. Amúgy tényleg csúnya neki.
júl. 17. 09:00
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha pszichológus tudja igazolni, hogy emiatt súlyos mentális gondokat(pl romokban lévő önbizalom) okoz neki akkor lehet igényelni támogatást. Viszont fontos, hogy ezeket mindig igazolni kell, csak bemondás alapján nem fogják támogatni
júl. 17. 09:04
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

Nincs olyan hogy csúnya cici, csak válogatós pasi.

Amúgy a csőmell szerintem izgalmas.

[link]

A határozat egyértelműen kimondja, hogy nem gyógyító célú, csak esztétikai vagy rekreációs célból végzett műtétek teljes vagy részleges finanszírozást nem vállalja a TB. Tehát ha valakinek megereszkedtek a mellei, hirtelen fogyás vagy terhesség miatt, akkor sajnos nem jogosult a támogatásra.

júl. 17. 09:11
 5/21 A kérdező kommentje:
Tudtommal ez születési rendellenesség, és hát igen, eléggé taccsra vágja az önbizalmát. Meg melltartót is sokkal nehezebben talál.
júl. 17. 09:39
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

El kell menni plasztikai szakrendelesre és ott az orvos megmondja, megcsinaljak-e

Én anno 2004-ben a Szent Imrebe mentem és tb-re megcsinálták a felvarrast

Egy próbát meger

júl. 17. 09:44
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
#5 ezen ne aggódj. Ne emészd magad rajta. Olyan partnert keress aki elfogad...
júl. 17. 10:22
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, már írtam. Egyébként a barátnőm férjnél van, és a férjét ez tudtommal egyáltalán nem zavarja. Meg barátnőmet sem érdekli, hogy a pasik mit gondolnak róla. Magának akar tetszeni nem a pasiknak. Tehát őt a saját mellei zavarják, nem az, hogy a pasiknak tetszik e....
júl. 17. 10:37
 9/21 anonim ***** válasza:

Ez ilyen, hogy komplexust okoz

Meg kell próbálni

júl. 17. 10:46
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, ha OFF (és ez a válaszolók felé irányul):

Miért gondoljátok, hogy minden a partnerről, a pasiról szól?

Nem lehet az embernek SAJÁT MAGÁVAL SZEMBEN olyan, amit egyszerűen nem tud elfogadni, és változtatni szeretne? MAGA MIATT?

júl. 17. 12:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!