Nagyok a melleim és azt veszem észre hogy a pasik folyton bámulják. Engem zavar de elrejteni nem tudom, esetleg létezik mellpasztika ahol kicsinyitenék?
21/21
Én meg továbra is tudom hogy a mellbőséget a mell körméretére értjük, így nagy kár hogy fogalmad nincs a nőkröl....
Elnézést kérdező nem akarlak megbántani, de pontosan ilyen súllyal és magassággal van néhány osztálytársam és ők 80 B-C-sek, míg én vékonnyabb ként és kisebbként 75 D vagyok. Ahoz, hogy neked tényleg 110 legyen, vagy rohadt nagy bordáidnak kell lennie, vagy valamit nagyon félre néztél, vagy még a válaszaidból az is kinézhető, hogy troll vagy. Akármelyik is egész kínos amit csinálsz, és ha tegyük fel nagyok a bordáid akkor menny dokihoz, mert 65 kg ez egy picit túl nagy azaz hormonális problémáid vannak.
És kérem aki válaszolni akar a kérdezőnek ne tegye, mert úgyse fog ránk hallgatni.
#26 (21:56) - a mellbimbó nem a "legrosszabb", hanem MINDEN ESETBEN elhal. Neked talán érzékeny maradt?
:-/
#28 - csak az van, hogy a normális emberek többsége az elhalás alatt az érzékenység elvesztését érti - így utólag tudják csak meg, hogy az orvos direkt átverte őket, mert ha előre tudták volna ezt a dolgot, akkor nem nyomoríttatják meg a mellüket.
Különösen tragikus következményekkel jár ez, mikor tinédzser fiúkkal teszik ezt, akiknek erre a csonkításra teljesen rámegy a szexuális életük.
Az már abszolút mindegy, hogy van e mellbimbója valakinek vagy nincs, ha már úgysem érez vele semmit, de a pszichopata orvosok "nem értik" ezt az alapvető dolgot, ők csak ahhoz értenek, hogy szexuálisan minél több embert csonkítsanak meg a hétfájdalmú szűzanya, meg Jézus lángoló szíve örömére - hisz milyen "kóros defektus" az a megnagyobbodott férfimell vagy egy "túlméretes" csikló!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!