Miskolcon ki ár/precizitásban a legjobb plasztikai sebész?
Voltam a kórházban sebészeten, oda adtak időpontot, de ott nem látták el, utána fül orr gégészetre Január 30.-ára adtak és ez még nem a műtét, műtét még április- május lenne kb.
Azért szeretnék plasztikai sebészhez menni mivel az tud esztétikailag is formálni rajta, mert a filmen van az elváltozás, de az elváltozásban van egy porc aminek nincs helye ott, nem tudom egy fül orr gégészeten mennyire figyelik hogy egyforma legyen a két fülem.
Meg irtad hogy a párod is fizetett érte, a plasztikai sebész is ennyi lenne kb.
1-es vagyok
Államira ne is várj. Oké, kaptál időpontot konzultációra, de páromat elhajtották, hogy menjen Debrecenbe vagy Pestre, itt nem csinálnak már ilyen jellegű műtétet. Nevetséges az egész, küldenek jobbra-balra, de előrébb nem jutsz.
Dr. Bári Imrét tudom ajánlani, neki van magánrendelése, és plasztikai sebész képesítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!