Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miskolcon ki ár/precizitásban...

Miskolcon ki ár/precizitásban a legjobb plasztikai sebész?

Figyelt kérdés
Egy jó indulatu elváltozást szeretnék eltávolítani, 50 ezer alatt lehetséges?

dec. 4. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol van az elváltozás, és milyen jellegű, pl. bőrgyógyászati? Bőrgyógyászati elváltozást nyaktól felfelé a fül-orr-gégészeten, testen lévőt pedig általános sebészeten tudnak leszedni, ehhez nem kell plasztikai sebész. Páromnak pár hete vettek le az arcáról egy jóindulatú érdaganatot az Erzsébet Fürdőben, az 60 ezer volt.
dec. 5. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Voltam a kórházban sebészeten, oda adtak időpontot, de ott nem látták el, utána fül orr gégészetre Január 30.-ára adtak és ez még nem a műtét, műtét még április- május lenne kb.

Azért szeretnék plasztikai sebészhez menni mivel az tud esztétikailag is formálni rajta, mert a filmen van az elváltozás, de az elváltozásban van egy porc aminek nincs helye ott, nem tudom egy fül orr gégészeten mennyire figyelik hogy egyforma legyen a két fülem.

Meg irtad hogy a párod is fizetett érte, a plasztikai sebész is ennyi lenne kb.

dec. 7. 06:30
 3/3 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Államira ne is várj. Oké, kaptál időpontot konzultációra, de páromat elhajtották, hogy menjen Debrecenbe vagy Pestre, itt nem csinálnak már ilyen jellegű műtétet. Nevetséges az egész, küldenek jobbra-balra, de előrébb nem jutsz.

Dr. Bári Imrét tudom ajánlani, neki van magánrendelése, és plasztikai sebész képesítése.

dec. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!