Nagyok a melleim és azt veszem észre hogy a pasik folyton bámulják. Engem zavar de elrejteni nem tudom, esetleg létezik mellpasztika ahol kicsinyitenék?
Szerintem ha ilyen vékony alkathoz ekkora melleid vannak abból egész biztosan tartós hát és gerincbántalmak lesznek :(
Volt F,G és H kosármérettel rendelkező párom,de ott megvolt az az alkat is,ami ezt a mellméretet el tudta " hordani" , plusz ugye folyamatos volt a masszázs is ( nem ,nem csak én, van a világon hidromasszázs panel és ilyen jellegű intézmények is )
Hidd el ha a hátad,vallad,derekad megérzi, a legkisebb gondod is nagyobb lesz annál,mint hogy a faszik nézik.
Nem nekik kell " hordani".
Ha sokat gyalogolok vagy futok érzem a méreteiből adódó súlyos terhet. Igyekszem diétázni de azzal a mellem mérete nem csökkent.
Még most feszes és nem lóg de az is aggaszt hogy mi lesz később....
A megfelelő melltartó sokat segíthet, mondjuk az nem olcsó,de gondolom tudod .
Ha a mellfeszesítő izmaid megnyúlnak akkor a feszes cicinek is annyi .
A fogyás meg... Hát nem feltétlenül alternatíva.
Talán a sport és ha a mellizomra edzel,ott el tudsz belőle valamennyit dolgozni, de szerintem futni ne fuss ,ott ahogy leng még a sportmelltartóban is ( egyáltalán van ilyen méretben?) Ahogy leng, hát...
Na mindegy ,befejeztem,holnap meló.
Szép estét mindenkinek.
Biztos 110 a mell alatti körméreted?
Rajtam van 10 kiló plusz, 158cm/65 kiló vagyok, de 80/E a méretem. Valami nem stimmel szerintem. A rossz méretű melltartó gondokat okoz.
Ne haragudj, de biztosan 110 lenne a méreted? 165 centi 65 kilóval nem hangzol túlsúlyosnak, a kosárméret lehet stimmel, de ha rossz a körméret, ugyanolyan kényelmetlen tud lenni, hogy úgy érzed csak a kés lehet a megoldás. Mérd le közvetlenül a melled alatt, én nem hiszem hogy az több lehetne max 85-nél. Vagy nézd meg neten pontosan hogy kell. 110 az elhízott kategória lenne.
Van a Triumphnak nagyon jó minimzer melltartója. Nekem kb egy méretet csökkent optikailag. Nem olcsó ugyan, de életem legjobb befektetése volt, és a szalonban segítenek is a méret kiválasztásában. Ha meg már tudod, onlin olcsóbban is tudsz ilyeneket rendelni.
bámulják, mert nekik nincs. Baj?
vagy jobb lenne ha nők bámulnának, leszbi vagy?
ez nagyon leszbis hogy zavar ha a fiuk bámulnak. mi vagy te, leszbi ?
🤣
Bírom ezeket az ostoba kommenteket nyersen odafosva, azért mert zavar hogy bámulnak a pasik már egyből leszbikus vagyok.
Hidd el van olyan szituáció ahol zavar és van olyan nő akit ez zavar, hát engem zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!