Nagyok a melleim és azt veszem észre hogy a pasik folyton bámulják. Engem zavar de elrejteni nem tudom, esetleg létezik mellpasztika ahol kicsinyitenék?
110E de 65kg vagyok 165cm magas még nem fáj a hátam viszont zavar a nagy mérete.
Remélem valaki azon kívűl hogy kanosmajom ismerkedős üzeneteket küld tud válaszolni értelmesen.
Létezik, de attól is függ milyen a mellszövet. Ha döntően zsírszövet akkor hiába fekszel kés alá ismét "visszanő". Ha döntően tejmirigy - azt meg nem szokták javasolni szülés előtt, csak ha határozott eü. probléma (gerincbántalmak) állnak fenn.
Fogadd el, hogy van valami amire gerjednek a pasik, tanulj meg vele együtt élni. T'dod van aki az átlagból is a maximumot hozza ki, mások meg azzal sem tudnak élni amit a sors adottságként ajándékba adott... Te melyik típus akarsz lenni?
9/9 köszönöm.
Hasznos és elgondolkodtató volt a válaszod. Lehet valahogy "kordában kellene tartanom" sportmelltartót szoktam mostanában hordani az valamennyire lapítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!