Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kisebb orral könnyebb ismerkedni?

Kisebb orral könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés

Többen udvarolnak a plasztika óta?

Elsősorban olyan nők tapasztalata érdekelne, akiknél szignifikáns változás történt, tehát tényleg nagy volt az orruk a műtét előtt.

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2023. jan. 8. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá!

Sok sikert hozzá!

2023. jan. 8. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy bizos, hogy előnyös, ha kisebb az orrod, de ez nem minden.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jön be jobban a kisebb orr, mint az aránytalanul nagy, de ha amúgy rendben van a csaj, azért nem is ijeszt el. Más dolgok sokkal jobban számítanak, és ne sajnálj egy olyan pasit, aki az orrodon rúgózik.

Láttam már olyat, amikor én is felsóhajtottam, hogy jajj, de szép lány lenne, de milyen az orra, de hidd el, itt is erősebb volt a szép lány, mint az orrméret.

Azért ez egy komoly döntés, hiszen nem csak költség, de idő, fájdalom, kell hozzá a kitartást. Valószínű, hogy még több embernek fogsz tetszeni, kérdés, hogy mennyire fognak magadért szeretni azok, akiknek ez számít. Szóval magadért tedd meg, de másokért én nem javaslom.

2023. jan. 21. 01:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem most volt orrplasztikám két hete, és bár még csak gyógyulok és eléggé dagad még az orr ilyenkor, de már sokkal jobban érzem magam tőle.

Szerintem itt nem is főként azon van a hangsúly, hogy mások milyennek látják az orrodat, hanem hogy te hogy érzed magad tőle és ez hogy hat a kisugárzásodra és a viselkedésedre. Mert az tényleg sokat számít.

Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj privit, de a hoxa fórumon is van orrplasztika beszélgetés, nyugodtan oda is írhatsz kérdéseket.

2023. jan. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!