Hol találok olyan szórakozóhelyet ami "sötétebb" - "ködösebb", budapesti, zenés (techno) klub, ahol könnyebben lehet ismerkedni, vagy könnyebb "összekeveredni" valakivel?
Férfi vagyok, 32, szeretem az elektronikus zenét. Egy két szórakozóhelyen voltam csak eddig Budapesten (Instant, Aether pl), de az a benyomásom, hogy inkább csoportosan járnak az emberek szórakozni, és nagyon erős klikkek vannak. A fent említett két szórakozóhelyen is rendszeres az a látvány, hogy egymás fülébe ordítva visítva beszélgetnek emberek hosszasan. Szívesen mennék olyan helyre szórakozni, ahol nem a beszélgetés a lényeg, hanem a zene. Úgy képzelem, hogy egy ilyen (általam még nem megtalált) buliban kevésbé furcsa az, ha mondjuk két idegen ember kezd el "együtt" táncolni - ellentétben azzal, hogy mindenki csak a saját társaságával kapcsolódik (ez utóbbi az eddigi tapasztalatom).
Remélem valamennyire át tudtam adni a problémámat. A válaszokért előre is sok hála - segítsetek hozzá a megvilágosodáshoz!
TEHÁT:
Tudtok ilyen helyet, ahol akár fizikailag akár átvitt értelmében sötétebb van, és elég "jó" a zene ahhoz, hogy ne beszélgetni kelljen, és rituálisabb a hangulat :) ?
Igen, egyértelműen az Arzenál lesz a te helyed! Néha Akvárium Klubban is vannak techno bulik, az is elég jó.
Azért arra készülj fel, hogy oda se egyedül mennek az emberek, de abszolúte lehet vegyülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!