Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak nők, akik csontvékonyak mégis nagy természetes mellük van, más aki nem kövér, de normál testalkatú annak meg alig van valamije? Ez igazságtalan.

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló, hány éves vagy? Mert egy nő melle szinte folyamatosan változik. Van akinek a terhességtől nő meg, és nem a mirigyek miatt. Van aki utána "kap" nőiesebb alakot. De igazából a testünk folyamatosan változik.:) Barátnőm is megcsináltatta, pár évre rá jött a baba. A terhesség után nagyobb lett a melle, és nem csak a szoptatás idejére. Így viszont már túl nagynak érezte, és inkább kivetette az implantátumot. Különben sok pasi pont a kis mellre bukik!:) Aki meg a mellméreted miatt szól be (legyen az kicsi vagy nagy) egy hihetetlenül primitív ember.
2010. szept. 22. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs mindenki tisztába azzal, hogy primitív emberek. Mármint akik beszólogatnak emiatt.

Egyébként 18 éves vagyok még. De már nem nőtt szinte semmit 5.-es osztály óta.

Nálam épp ezaz, hogy szinte semmi nincsen. Amikor megvan akkor van valamennyi ,mert ugye akkor megduzzad kicsit, de utána még az is lemegy. Talán épp ezért nem is volt barátom, mert egyszerűen nem tudom elfogadni.

2010. szept. 22. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy ennyi nő, ilyen dolgokon így fenn akad. És is nő vagyok, vékony, kis mellekkel. Nem azt mondom, h semmi bajom velük, mert az embernek mindig akad vmi olyan, amin rágódhat, de gondoljunk már bele, a férfiak foglalkoznak magukkal ennyit? Oké, el van árasztva az egész világ, jobbnál jobb, mű, vagy megcsinált(nem feltétlen mű) csajokkal, van olyan is, aminek csak a fele lenne igaz, de mint h itt keseregnek egyesek, inkább foglalkozzanak magukkal, sportoljanak, érezzék jól magukat, és ha vkinek vmi nem tetszik, meg kell kérdezni, te néztél már tükörbe? Mert a férfiak 90%a mint egy teleszart buvárruha, vagy egy nádszál. és önmagában nem evvel van a baj, hanem avval, h magukra lehetőségeikhez képest nem adnak semmit, de elvárásaik meg az egekben. meg kell nekik mondani néha, fel kell világosítani,h és ők. persze normálisan, kulturáltan.
2010. szept. 24. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
ez általában úgy szokott lenni,hogyha vékony vagy és nagy a melled akkor a segged lapos. nekem pl. kicsi a mellem de azt mondják a srácok jó a fenekem mert nem nagy és van rajta mit fogni.:D szóval szerintem olyan nem nagyon van hogy a melled is nagy és a feneked is jó,általában a természet úgy osztja szét hogy vagy ide megy vagy oda...:D lapos mellű jó fenekű lányok nézzétek a jó oldalát, mellnagyobbítást lehet csináltatni (akárxD) meg hízhatsz is rá,a fenekedet meg nem nagyon. DE ha valaki szeret akkor kis mellel és kis fenékkel is szeretni fog. akinek meg ezen múlik....hát kapja be a .... =)
2010. szept. 28. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Én elég vékony vagyok és 75C-s a mellem. Néha már túl nagynak találom. A legtöbb felső hülyén áll, ugy nézek ki mint egy tehén ha kicsit lógósabb a póló. Szerintem egy kis mell is lehet szép. Minden csak a formájától függ! Lehet egy nagy fenék is szép meg egy nagyon pici is.

Mindenkinek vannak hibái! Van aki eltudja magát fogadni, valaki nem.

2010. okt. 1. 16:55
 16/16 anonim válasza:
hát én normál testalkatú vagyok mégis nagy a mellem :S és kikészülök ettől :(
2010. okt. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!