Mellprobléma. Nem igazságtalan ez?
Az elején szeretném letisztázni, nem vagyok féltékeny a barátnőmre, szeretem Őt, nem akarok acsarkodni, maga a helyzet idegesít, Ő nem. Azt is szeretném elmondani, hogy nem, nem a mellém figyelem, és nem nem nézegetjük egymást póló nélkül, nem szeretnék kötekedőket.
Egy barátnőmmel osztálytársak vagyunk. Nem találkozunk iskolán kívül, olyan iskolai barátnők vagyunk. A ruháink többnyire ugyan azok, együtt választjuk Őket. Ha egy póló kivágott, mély dekoltázsa van, és egyszerre felvesszük, az Ő mellei gyönyörűek benne, szép kerekek, fölül is látszik a csík, mintha egy labda lenne. Az enyém viszont nem látszik ki, nincs szép formája. Ha levesszük a fölsőinket, az Ő melle hosszan lelóg, az enyémnek viszont szép kerek, feszes formája van. Miért? Tudom, hogy az Ő lógós mellét felnyomja a melltartó, amíg az enyémet nem, pont azért mert igazából az enyém szép. Nem akarom magam mutogatni, de akaratlanul is bánt, amikor leszólnak, hogy bezzeg Neki milyen szépek, milyen formásak az adott felsőkben. Tudom, hogy csak az a fontos, hogy a szerelmem levetkőztet, és Ő látja milyen igazából, de akkor is, bánt. Nem igazságtalan, hogy így van?
Hidd el, hogy a barátnőd ezer örömmel cserélne veled. Sajnos én is abban a helyzetben vagyok, hogy bár fiatal vagyok, nagyon nem szépek a melleim, lógnak, és még csak nem is nagyok. Persze, melltartóban jobban néz ki, dehát ez "csalás"... :D Iszonyat gátlásos vagyok miatta, egyszerűen gyűlölöm magam, részben az önutálatom miatt nem volt még kapcsolatom, a többi részemmel sem vagyok megelégedve, de milyen már, hogy csak melltartóban nézek ki emberien? Bármikor boldogan cserélnék formás, feszesre, még ha kicsi is, és esetleg nem olyan mutatós "ruhában".
Úgyhogy ne sajnáld magad, sokkal jobban jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!