31-2 évesen érdemes megcsináltatni még a melleimet, vagy akkor már felesleges?
Mostanában jöttem rá, hogy ez engem mennyire zavart egész életemben. Régebben modellkedtem, ugye nekünk nem lehet mű mellünk, emiatt fel sem merült bennem, hogy megcsináltassam, de most jottem rá hogy csak a munka miatt nem csinaltattam meg, amúgy meg akartam volna. Sajnálom ezt a rengeteg elszalasztott évet és most már azt is tudom hogy féltékeny voltam az eredetileg nagyobb mellű nőkre(plane ha mellé még vekonynak is és úgy van nagy mellük,)de azokra is, akiknek műtét után lett nagy és szép…
A formája mindig szép volt, talán ennyi szerencsém van, de a mérete kicsi. Ráadásul volt egy komplexusos pasi, aki nyomult rám és ő a szemembe mondta hogy nincs mellem, amit akkor én nem is érzékeltem, de most utólag hogy lecsapódott amit mondott nagyon bánt és gyűlölöm miatta.
Igazából kapcsolatom sosem volt, tehát férfi még nem látta a melleim, lehet hogy emiatt is nem érdekelt annyira, ha le kellett volna vetkőznöm valaki előtt, akkor lehet meg sem tettem volna mert szégyelltem volna hogy nem nagyok.
Nem bírom a fájdalmat, rosszul vagyok a kórházaktól, a műétektől, erdemes lenne ilyen érzések miatt megcsináltatni vagy inkább hagyjam?
Nem igazán sikerült helyesen értelmezni az általam leírtakat. De a gőg az látom, hogy megvan…
A SZAKMÁT minősítettem, nem téged, mint embert vagy mint modellt. Azt a szakmát, ami olyan anorexiás kislányokat termel ki közvetlenül és közvetve is magából, hogy egy életen át kell gyógyítani őket.
Az anorexia egy mentális betegség, aminek nem sok köze van ahhoz hogy a modellek természetesen vekonyak es filigránok. Köztünk meg aztán plane nincsenek anorexiasok, különben dolgozni sem tudnánk. A modellek 99 százalékának nem kell fogyozni mivel eleve ilyen a testalkatunk. A szépségideal meg nem csak a magas vékony, hanem a teltebb is, plane manapság, szóval nagyon nem igaz hogy ez a szakma termeli az anorexiás kislányokat.
Ennyi erővel Hollywood, az insta meg az énekesnők is kitermelhetnék.
Előbb termeli a valóban anorexiás embereket, mert ugye fiúk is bőven vannak, nem csak kislányok,(akikből amúgy sokkal kevesebb van, mint akikre tudatlanul rámondják az emberek, csak mert vékony) egy rossz családi háttér, egy diktátor szülő, vagy egy kritizáló partner mint ez a szakma. Sőt, volt hogy nekem is hiznom kellett, mert mar aggódtak értem a ugynoksegen. (Es persze egyszerűen csak sokat fogytam abban az időben a sok szaladgálás miatt, nem voltam beteg)
Ezt neked kell eldönteni, hogy megcsináltatod-e vagy nem.
Én a te helyedben nem tenném, elfogadtam a kicsi melleimet, de ha te nem, az a te dolgod, te döntésed, hogy mit csinálsz.
Amúgy nem kell mindenkit leoltani, attól még, hogy nem ért veled egyet, még nem lesz bányarém.
Nekem olyan alkatom van, hogy simán lehetnék modell, de a modelleket még jobban lehúzzák a külsejük miatt, mint egy átlag nőt.
Amúgy ha egy férfi beszólt, nem kell vele foglalkozni.
Aki elégedett magával, az nem fog nőket leszólni.
Viszont ha ennyire zavar a melled, pedig ha modell vagy, biztosan nem vagy ronda, akkor az tényleg önbizalom hiány.
És nem a külsőddel van a baj.
Amúgy nem kell más férjét oltani, ha kapcsolatok terén nincs tapasztalatod.
Ha jól érzed magad tőle, akkor menj, és csináltasd meg.
Nem hinném, hogy frusztráltak lennének. Egyszerűen csak arra akartak rávilágítani, hogy nem a külsőddel van a baj.
Úgy éled a életedet, ahogy akarod, de ha semmilyen kapcsolatod nem volt, akkor milyen alapon szólsz be mások házasságára?
Csak őszintén elmondták, hogy szerintük nem normális, hogy ilyen szégyenlős vagy, ez elég szokatlan.
Nem hinném, hogy érdekelné őket a te külsőd.
Azt a férfit, aki beszólt a kis melledre, azt viszont remélem elküldted melegebb éghajlatra, az eléggé megérdemli.
Amúgy viszont nekem is van egy erős maximalizmusom, ezt megértem, csak várj egy kicsit a döntéssel, hogy biztos legyél benne.
Ha később is akarod, akkor csináld
Aki nemzetközi modell az általában értelmes, nyelveket beszél, tud viselkedni és kommunikálni. Aki ilyen lol ír és más jellegű primitív beszólást, arról nehezen lehet feltételezni hogy több ezer € kampányokban szerepel.
Ha nincs kezzel fogható szakmád/diplomád vagy nem fekteted be jól az eddig megszerzett pénzed te is 150 ezres pénztáros állásban tallahatod magad. Attól hogy x éve modell voltál senki nem fog hasra esni.
Maximum modell iskolát nyithatsz jó sok hazugsággal a buta szülők felé hogy fizessék a tandíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!