31-2 évesen érdemes megcsináltatni még a melleimet, vagy akkor már felesleges?
Mostanában jöttem rá, hogy ez engem mennyire zavart egész életemben. Régebben modellkedtem, ugye nekünk nem lehet mű mellünk, emiatt fel sem merült bennem, hogy megcsináltassam, de most jottem rá hogy csak a munka miatt nem csinaltattam meg, amúgy meg akartam volna. Sajnálom ezt a rengeteg elszalasztott évet és most már azt is tudom hogy féltékeny voltam az eredetileg nagyobb mellű nőkre(plane ha mellé még vekonynak is és úgy van nagy mellük,)de azokra is, akiknek műtét után lett nagy és szép…
A formája mindig szép volt, talán ennyi szerencsém van, de a mérete kicsi. Ráadásul volt egy komplexusos pasi, aki nyomult rám és ő a szemembe mondta hogy nincs mellem, amit akkor én nem is érzékeltem, de most utólag hogy lecsapódott amit mondott nagyon bánt és gyűlölöm miatta.
Igazából kapcsolatom sosem volt, tehát férfi még nem látta a melleim, lehet hogy emiatt is nem érdekelt annyira, ha le kellett volna vetkőznöm valaki előtt, akkor lehet meg sem tettem volna mert szégyelltem volna hogy nem nagyok.
Nem bírom a fájdalmat, rosszul vagyok a kórházaktól, a műétektől, erdemes lenne ilyen érzések miatt megcsináltatni vagy inkább hagyjam?
Sok férfi szereti a kis a mellet.
Te döntésed, hogy belevágsz-e. Idegen emberek nem mondhatják meg mit csinálj a testeddel.
De ha nem bírod a fájdalmat, rosszul vagy a műtéttől, akkor en a te helyedben biztos nem csináltatnám meg. A mellműtét után nagyon nagy fájások szoktak lenni, ezen kívül drága és az inplantátumot cserélni kell benne.
Ha meg is akarod csináltatni, ne azért, hogy másoknak tetssz, csakis azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha a mindennapjaidra kihat és egyfolytában azon rágódsz, hogy nem vagy elég jó, esetleges megoldásként szóba jöhet, de ne ez legyen az első lépés.
Fontos számba venni, hogy a van rá "felesleges" pénzed és mik a pozitív, valamint a negatív vonzatai és hogy mi lesz x év múlva. Azt is fontold meg, hogy mekkorát szeretnél, ne vidd túlzásba. Nem szépek azok a nagyon műanyag nők, akiknek két felfújt lufi van a mellkasán.
Nem érdemes. Persze nem a korod miatt. De azért mert beszólt egy nyomi pasi?
Főleg, hogy félsz a fájdalomtól, műtéttől. Szerintem örülj neki, hogy szép a formája. Örülj neki, hogy egészséges vagy és nincs szükséged műtétre. És abból a minimum 1 millió forintból egy csomó mindenre költhetsz, amitől jobban érzed magad.
Sokan pont ennyi idősen csinálják a mommy makeovert, has, fenék, mell.
Ha van rá pénz, tényleg akarod, akkor miért ne?
A 30 még fiatal.
Nem bántásképp, de ha 32évesen nem voltál még férfivel, és ennyire szégyellős vagy annak ellenére hogy modellnek is jó a tested+formás,kis melled van,akkor először pszichológushoz menj!
Valami nálad nagyon nem oké fejben, az a műtét meg nagyon nem kis falat.
Nem vagyok még 32 amúgy. Csak akkorra tervezném. Pénzem van rá, azzal nincs gond.
Férfivel meg nem is fogok lenni, de amiatt nem kell pszichológus az az én dontesem. És amúgy ha nem csinaltatom meg, akkor nem is lennék amúgy sem, mert nem akarnám hogy meg egy fsz beszóljon csak úgy a semmiből hogy nincsen melled. Úgy hogy o meh úgy néz ki mint egy rakodómunkás csak az apja pénzeli, ezért lehetett modellek közelében.
Látom hogy milyen szép melleket tudnak csinálni, az enyémbol meg nagyon szép lehetne és irigy vagyok. Meg továbbra is rosszul esik a beszólás, ez van.
Miért nem szeretted? Nekem is kicsi, de imádom így őket.
Szerintem itt inkább az lesz a probléma, hogy ez a vásári húspiaci szakma bedarált Téged pszichésen és kizárólag ebből a perspektívából tudod szemlélni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!