Logó mellre tudtok e plasztika nélkül valami jó tippet, vagy tornát? Nagyon zavaró, két gyermeket szoptattam. Üdv mindenkinek
Mindenkinek nagyon köszönöm, értelmes , kedves anyukák vagytok!
Sajnos a genetikába bele3szólni nem lehet. Mindíg is fogalakoztam a testemmel nem intenzíven, nem túlztottan, de adtam magamra. Sajnos a mostani terhességem alatt nagyon megnőtt a mellem, egy éves koráig szptattam a gyermekem, és teljesen eltünt az állomány a mellemből.
Egyszerűen csak a bőr maradt. Ha lefekszem elcsúszik. Szóval nem szép látvány.
De igaza van az utolsó válaszolónak, még a Réka is megműtette, hisz csoda nincs, csak valóság!
Szép napot mindenkinek!!
Én azért nem ajánlom, mert van plasztikai sebész a családomban és ő azt mondta, hogy a szilikon mell és éveken belül lógni fog. Ugyanis a szilikonra is hat a gravitáció. El tudjátok képzelni hogy néz ki egy lógó szilikon? Nem? Örüljetek neki.
De aki megcsináltatja a cicijét, az szánjon rá még kb félmillát, hogy 5-10 év múlva újra megcsináltassa...
Engem nem zavar, hogy lóg a cicim. Két gyerekem van, az egyik két és fél éves és még most is szopik. Nekem CSAK a párom látja a cicimet, és tetszik neki.Azt is tudja, hogy neki köszönhetem hogy ilyen lett. De megtudtam véletlenül hogy egy haverja barátnője féltékenységi rohamot kapott, mert állítólag a srác az én cicimet nézte folyamatosan. Persze ruhán át, push up melltartóval.
Hát igen, mire képes ez a push up melltartó! És csak 1500 Ft. Melltartó nélkül meg sehova nem megyek. És nem azért mert lóg a mellem, hanem azért mert zavarna a férfiak ácsingózó pillantása, ha álló mellbimbókkal , ide oda mozgó mellel járkálnék a városban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!