Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Logó mellre tudtok e plasztika...

Logó mellre tudtok e plasztika nélkül valami jó tippet, vagy tornát? Nagyon zavaró, két gyermeket szoptattam. Üdv mindenkinek

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 13:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
14:51es, hát szerintem azért nem kéne lenézni a kérdezőt, mert szeretne magának tetszeni és kívánatosnak érezni magát és a melleit kétgyerek után is.
2010. aug. 31. 15:20
 12/33 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem kérdező neked teljesen igazad van, és ez a másik válaszoló nagyon érdekes egy ember.

Az ilyen kenőcsök tényleg hihetetlenek, de ha egy nőt nem zavarja az, hogy megereszkedtek a mellei, annál szerintem nincs minden rendben. Nem kell tökéletesnek és trendinek lenni, de egy nő lelkének igenis kell, hogy elégedett legyen magával. És szerethet a férjed akármennyire is, nem hiszem el, hogy nem számít neki a külső, tehát igenis törekedni kell arra, hogy jól nézzünk ki, vagy legalábbis a csúnya dolgokat eltűntessük. Ez igényesség kérdése. Persze, ha valakinek nincs vastag pénztárcája a műtétre, az szomorú, de szándéknak igenis meg kell lennie egy nőben.

Régen nem számított? Régen talán kicsit igénytelenebbek voltak az emberek, vagy pedig még nem létezett megoldás az ilyen jellegű problémákra, tehát belenyugodtak. A lényeg, hogy a régen az régen volt, most viszont a most van. Meg kellene tanulni tartani a lépést a mai világgal. Én nem vagyok divatfüggő, de ízlésem az van.

Én rosszul vagyok attól a látványtól, hogy sok 30 és 40 feletti nő annyira elhanyagolja a külsejét. Jó-jó, lehet mondani, hogy pénz kell a jó külsőhöz. Van is benne igazság. Viszont a szépen ápolt körmökhöz pl. nem kell pénz. Azt is megértem, hogy valaki sokat dolgozik és az élet számtalan baja fáradtá teszi és nem marad energiája saját magára, de ne felejtsük el azt sem, hogy mindenki magának alakítja az életét. A smink sem kerül olyan sok pénzbe, nem kell a legmárkásabbat megvenni, de ha valaki nem is akarja magát sminkelni, én sem szoktam olyan gyakran, egy ránctalanító krémbe viszont már be kellene tudni invesztálni egy kis pénzt. Sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük ilyesmire, cigire persze van (egy csak a dohányosoknak szól).

Tudom, hogy nem ez volt a központi téma, csak tényleg az előző kommentelő kicsit felbosszantott. Igenis fontos az igényesség.

Ha nincs is pénz arra a műtétre, ki kell választani valamit, amiről le tudunk mondani, azt a pénzt lehet letenni vagy bankba rakni. Lassan összejön a pénz. Még ha csak pár forintot is teszünk félre, és az bánt minket, hogy ebből csak 10 év múlva lesz valami, gondoljunk bele, hogy legalább 10 év múlva lesz belőle valami, de ha nem tesszük le, akkor biztosan nem is lesz belőle sohasem.

2010. aug. 31. 15:31
 13/33 anonim ***** válasza:
Bocsi,tényleg Aromax,ne haragudj...:)Elég szar a memóriam...Elég parasztok vagytok válaszolók,meg nem tudom miért hihetetlen,hogy valami tud javítani az állapoton,em biztos,hogy parasztvakítás...Nem tudom,én próbáltam és nekem bejött.Nem azt mondom,hogy húha,olyan lett,mit 6évvel ezelőtt,de igenis használt és nem csak én vettem észre!
2010. aug. 31. 17:54
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

Elsőnek:én két gyerek után mindenképpen megcsináltatnám, hogy visszanyerjem az egomat és hogy a férjem ne hagyjon el. nem annyira drasztikusak ezek a beavatkozások.

Ahha,tényleg nem olyan durva...Hát ha meg kéne csináltatnom ahhoz,hogy a férjem ne hagyjon el...Akkor menjen a pi..ába,ha ez kell hozzá...

2010. aug. 31. 17:56
 15/33 anonim ***** válasza:
Utolsónak, (első vagyok). Mindenki szereti a szépet, én is most már most nagyobb melleim vannak pedig nem vagyok kövér. Két gyerek után nyilván még nagyobb lesz és bizonyára a hasamig fog érni. Azontúl hogy nem esztétikus, egészségtelen is (megterheli a hátat, ha nagyon lelóg alatta bepálhat kidőrzsölödhet, gombás is lehet, mozgásban is zavaró). Látszik hogy nem értesz ehhez.
2010. aug. 31. 18:02
 16/33 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, sok érdekes ember van.

Gyermekeimet egyedül nevelem, vagyis nem akarok megfelelni egy férfinek sem. Ha megcsináltatnám, ami sajnos anyagiak miatt nem valószínű, azt csak is sajnát magamért csináltatnám meg.

Igen is van igényem arra, hogy kívánatos és szép legyek,hisz nő vagyok, még akkor is ha nincs kinek.

Azt gondolom, hogy nem másnak kell megfelelnünk hanem saját magunknak.

Ki így- ki úgy!

Örömteli estét mindenkinek:))))

2010. aug. 31. 21:20
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Kedves első-utolsó válaszoló:az tényleg sokkal egészségesebb,hogy megműtteted,mit egy lógó mell...az altatás is tök egészséges,tényleg...Meg az embólia,amit kapni lehet tőle,a többiről nem is beszélve...Szerintem jobban értek hozzá...Nem az igénytelenségről van szó,szerintem igenis meg lehet próbálni kencéket,nem az a megoldás mindenre,hogy kés alá fekszünk...És a férjed akkor is paraszt,ha emiatt elhagyna,senkit nem hagy el a férje azért,mert lóg a melle...kivéve,ha paraszt...
2010. szept. 1. 01:49
 18/33 anonim ***** válasza:
valahol azt olvastam, h a logó mellekre, csak a felvarrásra lehet támogatást kérni, bár nem mindegyik orvos hajlik rá...én kipróbáltam az aromaxot és nekem halottnak a csók, bár legalább nem volt drága, rossmanban lehet kapni
2010. szept. 2. 10:48
 19/33 A kérdező kommentje:

2004.ig volt erre tőrvény amiben engedélyezték a felvarrást. Tudomásom szerint ma már nincs ilyen sajnos:(

De azért köszi:)

2010. szept. 2. 13:07
 20/33 anonim válasza:
Nekem a hasam csinálták 85-ben és nem kellett fizetni.A doki azt mondta,vagy haskötő,vagy mütét.Mondtam,sajnos a haskötöt le kell vetni és ott van.Akkor még nem volt videó,de fényképész volt.Azt mondták,mert még ilyennel nem találkoztak.Ortt volt velem egy szobába akinek 1 szülés után a mellét csinálták meg.Mindene tökéletes volt,de a melle lelógott vagy a hasáig.Neki sem kellett fizetni,mert esztétikai mütét volt.Most is van biztosan,de nem reklámozzák az orvosok,menjen a beteg pénzesként.Amúgy meg semmit se reklámoznak amit kellene neki.Én azt mondom próbálkozzon,járjon utána,hogy van e-most olyan mint" esztétikai".Akkor aki fiatal volt,annak 80%-a mellmütéten volt.
2010. szept. 2. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!