Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Logó mellre tudtok e plasztika...

Logó mellre tudtok e plasztika nélkül valami jó tippet, vagy tornát? Nagyon zavaró, két gyermeket szoptattam. Üdv mindenkinek

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 13:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
62%
csináltasd meg mindenképp. megéri az árát, gyűjtsél rá, sajnos ez sebészkés nélkül már nem lesz soha olyan szép mint előtte. én két gyerek után mindenképpen megcsináltatnám, hogy visszanyerjem az egomat és hogy a férjem ne hagyjon el. nem annyira drasztikusak ezek a beavatkozások.
2010. aug. 31. 13:13
 2/33 anonim ***** válasza:
58%
ezt nem lehet csak tornával helyrehozni ne haragudj, a plasztikával mi a bajod?
2010. aug. 31. 13:14
 3/33 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek nem a plasztikával van bajom, simán bevállalnám. Csak sajnos anyagilag nem tehetem meg. Igen, nagyon jól írtátok, kell az egónak, nekem is. Nem akarom leélni az életem logó cicikkel:))
2010. aug. 31. 13:16
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát azért vannak jó kencék is,én próbáltam egyet...nekem bevált,de az én mellem azért nagyon nem lógott,a szülés utáni fogyástól ereszkedett meg picit.
2010. aug. 31. 13:26
 5/33 A kérdező kommentje:
Mi volt az a kence?:)
2010. aug. 31. 13:28
 6/33 anonim ***** válasza:
Avelox csepp.Most reklámozok,de nem baj...nAGYTes...-ban vettem,a kencék között van,kicsi kis papírdobozban,akkora,mit egy illóólaj.1000,-,egyáltalán nem drága.Avelox (vagy alvelox,)mellápoló olaj a neve.Nekem sokkal feszesebb lett,edig csak egy üveg fogyott el.Folyamatosan kell használni,csak kimentünk üölföldre,ott meg nem kaptam ilyet.Most majd veszek..
2010. aug. 31. 13:47
 7/33 A kérdező kommentje:

AROMAX-köszi utánna néztem.

Ha valakinek van esetleg más ötlete azt megköszönném

2010. aug. 31. 14:14
 8/33 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy bedőlj a kenőcsöknek.Parasztvakítás.Olyan mint az a kenőcs amitől nagyobb lesz a férfiak szerszáma.Érdekes módon mégis tele van az ország kispöc*űekkel.

Régebben nem volt mellplasztika,a nők mégis leélték az életüket olyan mellel,amilyen volt nekik,és egy férfi se panaszkodott.Biztos te vagy a miss.univerzum hogy a melleid csak tökéletesen állhatnak.Mert neked mindened tökéletes,és ezen múlik a boldogságod.Sok középkorú nő elment megcsináltatni a mellét,utána meg csodálkoztak hogy senki nem vette észre a változást,mert fejátültető műtétet,és zsírleszívást elfelejtettek kérni.

De ha már mindenképpen trendi akarsz lenni,akkor ne valami senkiházi plasztikai sebésszel csináltasd,mert ha elcseszi,nemcsak azt fogod bánni hogy engedtél hozzányúlni,de még azt is bánni fogod hogy megszülettél.

2010. aug. 31. 14:51
 9/33 A kérdező kommentje:

:)Nagyon boldogtalan és ideges ember lehetsz:)

Nem volt muszáj válaszolni, ez a te döntésed volt. Ha már válaszoltál, akkor csak normálisan:)

Szép napot kedves válaszoló!

2010. aug. 31. 15:03
 10/33 anonim ***** válasza:
2%
Neked is szép napot naív kislány!Talán majd egyszer felnősz...
2010. aug. 31. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!