Szia! Én most várom a második gyermekemet és túlsúlyos nő létemre nincs nagy mellem (terhesség előtt 90B, most 95C) és már most lóg egy kicsit! Képzelem mi lesz, ha meglesz a baba és még legy egy 3. is mert szeretnénk! Főleg ha sikerül majd szülés után lefogynom végre... ne haragudjon az a bunkó válaszoló, de 25 éves vagyok, boldog, fiatal anyuka, aki örömmel és szívvel ment férjhez és vár babát és igenis igényes vagyok a külsőmre. A férjem helyes, jóképű férfi, sok nőnek kellene, de engem szeret, kövéren és mostanában kicsit agyonhajszolt terhes anyukaként is (a fiam 1 éves), biztos van rá oka, hogy ennyire szeret :) és szeretnénk neki tetszeni, szeretnék lefogyni és ha csúnya lesz a mellem akkor is tudom hgoy szeretni és kívánni fog, de biztos jobban örülne ő is egy szebb látványnak.. és én sem akarok implantátumot, csak felvarratást, vagy valamit... nem baj ha nem lesz szép feszes és nagy, csak ne lógjon. Pénzünk nekünk sincs sok, de ha van rá mód akkor például majd nem autót veszünk pár év múlva, vagy új bútort, hanem ez lesz. EGy felvarratás szerintem nem lehet olyan drága max 200-300 ezer de akkor az már elit helyen van...
2010. szept. 4. 05:47
22/33 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-01 01:49
igazad van, veszélyes, de ne hidd hogy a kencék nem azok...csak olvasd végig a mellékhatások részleget -.-"..mellesleg igen az egyetlen egészséges megoldás a torna de az csak kis mértékben segít, pl fiatalkorban, a feszesítésben, a lógást nem szünteti meg...az meg hogy ne tetszen magának...ha valaki nem felel meg önmagának pszichológiai problémákhoz vezet...szted jó úgy élni hogy mindenki jobb nálad?
2010. szept. 4. 15:26
23/33 anonim válasza:
csak azért írtam, mert láttam néhány fórumozót, aki tb-re varratta fel (lehet volt ott más is)......sajna nekem nem elég a felvarrás, mert eltűntek.....egyébként ez tök igazságtalan h a tb nem támogatja ezeket a műtéteket....jelentős életminőség romlást tud okozni egy nem szép cici.....:(
2010. szept. 4. 17:40
24/33 anonim válasza:
Egy felvarrás nem tudom mennyi, de az implantátum 600-1 millió volt válság előtt. Most szerintem lehet vagy 800 körül. A felvarrást úgy 4-500 -ra becsülném.
2010. szept. 4. 23:54
25/33 anonim válasza:
NEM A KÉRDEZŐNEK,HANEM A "KEDVES"VÁLASZOLÓNAK:Hiába van valakinek nagy melle,kicsit törödnie kellett volna magával fiatalabb korában,pl. tornáznia,és akkor most nem lógna nagyon-nagyon a melle..De hát azért tenni is kellett volna valamit,az meg már ugye nem megy...Igy persze csak a műtét marad neki...Qrvára szégyellhetné magát az,aki TB-re csináltatja meg,szegény rákos gyerekeknek meg gyűjteni kell,mert bizonyos dolgokat nem támogat a TB...
2010. szept. 5. 19:11
26/33 anonim válasza:
kedves(kedő) utolsó!
a nagy mell fiatal korban feszes, az izommunka (úszás) valóban feszesíti. De szülés után azért kezd el lógni ,mert hirtelen csökken a zsírállománya és a bőr nem tudja követni. Ebben az izmoknak semmilyen szerepe nincs. Egyébként annyiban egyetértek veled, hogy nem Tb-kellene, mert a Tb-s dolgok mindig olyan "megbizhatatlanok", ha nekem ilyen lesz, saját zsebből maszeknál fogom csináltatni.
2010. szept. 5. 19:14
27/33 anonim válasza:
Érdekes,nekem feszes lett tőle szülés után is...Ezt azért irja mindenki,nehogy tenni kelljen valamit az ügy érdekében.Egyszerűbb egyböl plasztikáztatni,mint hogy megmozditsa a kisújját...A mi családunkban,ismerőseink között mindenki tornázik,a 3gyerekesnek is feszes a melle,pedig nem varratta fel...
2010. szept. 5. 19:20
28/33 anonim válasza:
gének?
2010. szept. 5. 19:29
29/33 anonim válasza:
irtam,hogy nem csak csalás,hanem ismerösi körökben is.A z egy közös,hogy mindenki sportol...
2010. szept. 5. 19:33
30/33 anonim válasza:
na szép kis tévhitekbe futottunk bele, van olyan ember akinek olyan a melle h lógásra hajlamos, nekem az, de megbarátkoztam vele, de mikor szülés után asszimetrikus, lógós és fonnyadt lett....ajánlanátok arra valami kencét? senki nem jókedvében fekszik sebészkés alá....és még egy tévhit: miért rögtön arra kell gondolni, h férj v pasi miatt?.....én azért mert szeretnék kimenni a strandra, szeretnék venni magamnak fehérneműt....
Egyébként vannak gyakorlatok amik feszesítik, interneten bőségesen lehet találni, hátha használ neked, próbáld meg! Sajnos csodákra nem képesek, nem hiába műttette meg a pl a Rubint Réka is.......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!