Hány évesen kezdtél narancsbőrös lenni? Változtattál rajta, ha igen mivel? Miket eszel?
Szerintem már egész fiatalon, 16 éves korom körül.
Nem eszek egészségtelenül. Valakinek genetikailag ilyen, akivel nem sok mindent tud kezdeni.
Én 18 éves korom óta járok kondizni heti 2-3x és nekem szinte egyáltalán nincs. Sok vizet is iszok, de változatosan eszek, nem mindig egészségesen. Van, hogy sütit, chipset vagy ilyesmiket is eszek. Genetika is közrejátszik, de a legjobb ellenszere a rendszeres sport.
25N
Próbálj ki másik mozgásformát, pl a kondizást. Nálam a családban minden nő narancsbőrös, tehát nálam is játszik a genetika, de egyedül nekem nincs narancsbőröm és csak én kondizok. Biztos nem véletlen az összefüggés.
mar gimiben is az voltam kicsit, ez genetika. a vicc az, hogy melle vekony vagyok, amikor megjobban lefogytam, akkor is volt.
oszinten annyira nem erdekel, hogy most emiatt drasztikusan eletmodot valtsak, mert igy is jol nezek ki es a legtobb non van narancsbor kisebb-nagyobb mertekben. max azok usszak meg, akik ferfias tipusu hizasra hajlamosak, tehat hasra, felsotestre hiznak es nem labra, csipore, ez meg nem egy szerencses alkat, tehat nem irigylem oket.
annak orulok, h igy 30 eves kormra nem durvult nagyon el a dolog, tehat sikerult viszonylag szinten tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!