Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek van rá lehetőségem...

Szerintetek van rá lehetőségem, hogy megműtsék az orrom? Nem vagyunk valami gazdagok

Figyelt kérdés
most leszek 18 L az orrom sohasem tetszett,senkivel sem csinálok közös képet mert utálom az arcom.az orrom túl nagy egyenes és keskeny de nagyon kiszélesedik.szemből nézve egy 3szög alakot formál.sajnos ezt örököltem ,minden családtagomnak ilyen.szeretném megműtetni minden vágyam lenne egy kissebb pisze orr.
2010. aug. 22. 20:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Meglepődve olvastam egyesek válaszait. Dr. László Zsoltnál csináltattam az orrműtétemet, aki egy budai magánklinikán dolgozik, az ország legjobbjai közé tartozik.

250 ezer forintba került.

Nem 750 ezerbe - aki ennyiért csináltatta az orrát, az tudjon róla, hogy feleslegesen adott ki ennyi pénzt, mert igenis vannak tapasztalt, kiváló sebészek, akik a harmadáért megcsinálják...

2010. szept. 23. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!