Elől 6 fog helyett nekem csak 4 van, abból 1 mozog, és a másik 2es is csak tejfog. Most nyílt lehetőségem, h híddal megcsináltassam! Voltmár ilyen beavatkozásotok? Tudtok híddal kapcsolatban valamit?
sztem ezt porcelánkoronával vagy lengőfoggal fogják megoldani.
Annyira nem fáj, ha jó az orvos, csak kicsit kellemetlen. 3x kell visszamenni első alkalomkor leveszi a mintát, valamint leköszörüli a fogad, másodjára felhelyezi a fogat, ha kell még igazít raja(általában szoktak), s csak harmadjára ragasztja be
Ja és még valami, amit tapasztalat alapján írok: az ilyen műfoggal nagyon nehéz enni:S
köszönöm szépen a válaszodat :)
neked ezek szerint akkor van.. porcelán híd szintén??? és hány darab? mert nekem 6ot kell feltenni! hmm..az evés:S hát ez nemvalami biztató! bár nagyon várom hogy megcsinálják, hatalmas vágyam volt hogy végre szép fogaim lehessenek,mert régóta van ilyen 'esztétikai' problémám a fogaimmal :) és körülbelül a csiszolás mennyi ideig,hány percig tart? :) érzéstelenítőt miden alkalommal adnak? úgyértem,csiszolásnál,felhelyezésnél is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!