Megcsináltassam, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Boldog párkapcsolatban élek, tulajdonképp az életemmel minden rendben van. Egy dolgot leszámítva. Elálló füleim vannak. Néha jobban zavar, néha kevésbé, de pl. a tükörbe nem szivesen szeretek belenézni, vagy magamat fényképen visszalátni. Anyagilag nem lenne akadály a műtét, de szerintetek érdemes megcsináltatni, ha rajtam kívül senkit sem "zavar" ?2010. máj. 22. 11:55
1/4 anonim válasza:
a párod úgy szeret ahogy vagy.
beszéld meg vele is,hogy szerinte jó ötelet lenne-e.
de amúgy a te döntésed,hogy jobban fogod majd magad érezni úgy?
lehet rosszul sül el...
2/4 anonim válasza:
Szerintem csináltasd. Az egy dolog,hogy mindenki másnak így tetszel, de ha te nem érzed magad a bőrödben,akkor kit érdekel? Az én barátnőm is megcsináltatta a füleit, és nagyon megnőtt tőle az önbizalma:)
3/4 anonim válasza:
Teljesen a Te döntésed. Ne hagyd magad mások által rábeszélni, de úgy látom, nem is vagy kitéve ennek. Attól függ, mennyire zavar.
4/4 anonim válasza:
Az a lényeg,h te elégedett legyél magaddal.
Én megcsináltatnáma helyedben.
A mellemmel nem voltam elégedett,meg is csináltattam és most tök jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!