Megcsináltassam ilyenre a hajam?
Most hátközépig érő,sötétbarna hajam van,nagyon dús,és sok.Fazonja nincs,van oldalfrufrum elöl,de már vagy 1000 éve nem voltam fodrásznál.Levágatni nem akarok belőle,csak befesteni.Ilyesmire gondoltam:
[link] oldali,bár ez lehet hogy túl világos)
Ez az a 3 hajszín,amik tetszenek,vmi ilyesmi az elképzelésem is,de félek belevágni,nem tudom hogyan állna.Egyszer már leakartam szívatni,és tetetni bele szőke melírcsíkokat,de akkor itthon csináltuk,anya csinálta,és egyáltalán nem szívta le a hajam színét,inkább ilyen vöröses-narancssárgás lett.Most fodrászhoz mennék mindenképp.
Szerintem egy nem hamvas szőkével nyugodtan rámehetsz otthon is, akkor kéne fodrász, ha platina szőkét akarnál.
Mondjuk ezzel:
Ennyire nem szívja ki a barnát, kb. olyan lesz, amilyet akarsz. Ezután már csak a 8/0 árnyalatot használd a tövére, és csak az utolsó 10, esetleg 5 percben húzd végig a hosszán fésűvel.
Ha ezzel a márkával nem szimpatizálsz, bármelyik 3-as tartóssági fokozatú hajfestékből kereshetsz előbb egy világos szőkét, aztán egy-két árnyalattal sötétebbet.
Az első festés után NE KEND A TELJES HOSSZÁRA FEL A FESTÉKET, CSAK A TÖVÉRE, és utána a végére.
Így nem lesz lestrapált a szőke haj sem.
Vegyél inkább három doboz festéket elsőre, hogy jól átitathasd, és nem lesz foltos, ha mégis elég 2, akkor utánfestéshez is megvan, következő hónapban nem kell rá költeni.
A kérdés nem az volt,hogy tetszik-e vagy sem.
Köszönöm a többi választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!