Szerintetek van rá lehetőségem, hogy megműtsék az orrom? Nem vagyunk valami gazdagok
Nekem görbe az orrom és mindig csesztetnek miatta és idegenek is kiröhögnek. Én is megcsináltatnám de 600e Ft alatt nem úsznám meg. Mindig úgy vagyok vele, hogy na jó most nem érdekel, hogy ilyen és próbálom elfelejteni de valaki mindig felhozza a témát. :(
22/F
600.000?!:S
ÉN MAX 200at tudnék összeszedni
szia, nálad is tuti kell a csontot formálni mint nálam, hát enyém 360volt altatásban, és nem engedhettük meg anyagilag,így megoldás- diákhitel!
sok sikert és kitartást hozzá, remélem összejön,mert fantasztikus érzés utána!!
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:00 ..nos nem volt agyfeltöltésem, a mellemet a kiscsajszim születése után csináltattam meg, az orromat még 18-19 évesen, és mivel elég sokan néznek minket elég furán (párom tetovált, kopasz, én hosszu haj, vékony test nagy cici, ígyakkor az arcom se maradjon ki ) és így lettem a párom "szuper anyucija" :), persze, ez csak a poén kedvvért, mert egy anyuka nem a külseje alapján jó, vagy rossz anya :)
Huh, elég durva összegeket írtok. Én még idén szeretném megcsináltatni, lehetőleg állami intézményben mert azok olcsóbbak mint a magánklinikák.
Nekem is görbe és nagy az orrom és folyton csesztetnek és kinevetnek miatta. Azt hittem idővel jobb lesz, de sajnos az emberek idősebben is parasztok.
Kb 300 max 400 ezret tudok összekaparni rá, remélem elég lesz. De már megfordult a fejemben az is hogy inkább el kéne törnöm aztán akkor a TB fizeti a műtétet :)
1 millió 750 ezer? Akkor biztos nagyon szép cicijeid lettek. Priviben leírnád nekem az orvos nevét? :)
Bocsi az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!