Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek van rá lehetőségem...

Szerintetek van rá lehetőségem, hogy megműtsék az orrom? Nem vagyunk valami gazdagok

Figyelt kérdés
most leszek 18 L az orrom sohasem tetszett,senkivel sem csinálok közös képet mert utálom az arcom.az orrom túl nagy egyenes és keskeny de nagyon kiszélesedik.szemből nézve egy 3szög alakot formál.sajnos ezt örököltem ,minden családtagomnak ilyen.szeretném megműtetni minden vágyam lenne egy kissebb pisze orr.
2010. aug. 22. 20:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

[link]

oldalról kb ilyen az orrom mint az első képen.de azt szeretném ha nem egyenes lenne az orrom hanem egy kicsit íves és pisze ja és széles az orrom azt pedig véknyítani

2010. aug. 23. 08:54
 12/21 A kérdező kommentje:

privátot írónak nagyon köszönöm

én a 200.000ret úgy írtam hogy majd valahogy nagy nehezen hátha összeszedek annyit pár év alatt.még nincs kezemben 200.000 d azért köszi atippeket

2010. aug. 23. 08:55
 13/21 anonim ***** válasza:
természetesen.a plasztika sebész neve Dr. Krasznai Zsolt :)
2010. aug. 23. 15:05
 14/21 anonim ***** válasza:

én is utálom az orrom mert olyan "golyós" és szerintem undorító

jó lenne megműteni nekemis XD

kérdező megmutatnád hogy milyen orrot szeretnél?:)

2010. aug. 24. 10:40
 15/21 A kérdező kommentje:
2010. aug. 24. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van egy ismerősöm akinek hasonló orra volt mint amit mutattál. Ő állami intézetben műtette meg (nem magánklinikán) és 180.000 ft-ba került neki. Felét a műtét előtt kellett leperkálni, másik felét a műtét után. Nagyon szép lett neki, rendes plasztikai sebész csinálta, csak állami intézetben. Szerintem próbáld meg:)

2010. aug. 24. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:

15:05

Köszi szépen. :)

2010. aug. 25. 00:00
 18/21 anonim válasza:
Nekem olyan az orrom, mint a linkeden kb a második :) De nekem 18 évesen meg KELL műttetnem, orvos mondta, mivel olyan orrsövényferdülésem van, hogy levegőt sem kapok :S Azt elméletileg a TB támogatja..aztán remélem, hogy akkor valamelyest szebb is lesz :)
2010. aug. 25. 17:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, mivel Krasznai fix tarifával dolgozik. Egyik barátnőm tavaly csináltatta nála a mellét és közel sem volt 1 millió 750 ezer Ft. Nem kell ám mindenkinek mindent elhinni, amiket itt írogatnak! Ez a kommentelő nyilván nagyon poénos alak. Szóval igen: érdemes államiban csináltatni, ott kb. a fele mint a magánban, és ezeknek a dokoknak zömében ugyanúgy van magánrendelésük is, szóval ugyanolyan jó szakemberek.
2010. aug. 28. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:

lehetett 1millió 750ezer össz, ha esetleg nagyobbra cseréltette később az implantot, vagy tokosodás miatt megkellett műteni újra. pl.

kérdés feladójának pedig nagyon sok sikert hozzá,tényleg amit régebb leírtam,diákhitel, vagy pár hónap diákmeló és államiban megcsináltathatod annyiból!

2010. szept. 2. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!