Szerintetek van rá lehetőségem, hogy megműtsék az orrom? Nem vagyunk valami gazdagok
oldalról kb ilyen az orrom mint az első képen.de azt szeretném ha nem egyenes lenne az orrom hanem egy kicsit íves és pisze ja és széles az orrom azt pedig véknyítani
privátot írónak nagyon köszönöm
én a 200.000ret úgy írtam hogy majd valahogy nagy nehezen hátha összeszedek annyit pár év alatt.még nincs kezemben 200.000 d azért köszi atippeket
én is utálom az orrom mert olyan "golyós" és szerintem undorító
jó lenne megműteni nekemis XD
kérdező megmutatnád hogy milyen orrot szeretnél?:)
Szia!
Nekem van egy ismerősöm akinek hasonló orra volt mint amit mutattál. Ő állami intézetben műtette meg (nem magánklinikán) és 180.000 ft-ba került neki. Felét a műtét előtt kellett leperkálni, másik felét a műtét után. Nagyon szép lett neki, rendes plasztikai sebész csinálta, csak állami intézetben. Szerintem próbáld meg:)
lehetett 1millió 750ezer össz, ha esetleg nagyobbra cseréltette később az implantot, vagy tokosodás miatt megkellett műteni újra. pl.
kérdés feladójának pedig nagyon sok sikert hozzá,tényleg amit régebb leírtam,diákhitel, vagy pár hónap diákmeló és államiban megcsináltathatod annyiból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!