Van olyan hogy szo szerint ha mondok egy szemelyt a sebesznek hogy ugy szeretnek kinezni atplasztikaztat arra?
ez beteg, inkabb egy pszichologust javasolnek. normalis sebesz ki fog rohogni egy ilyen keressel.
elvileg meg lehet csinalni, de nem mindegy a sajat alapod, meg hogy mit akarsz kihozni belole. vannak hatarok. amugy meg ez tobbmillio forint lenne.
A hozott agyag is számít, csontozat, izomzat, arányok.
Ha pl nem vagy genetikailag modell alakat, nem fognak tudni azzá plasztikázni.
Szeretnem kijavitani az elottem szolot. Van olyan zsirleszivas ami akar 30-35 kilotol megszabadit. Mega Lipo a neve. Meddici Aesthetic vegezz ilyet el, viszont nagyon kolcseges. Illetve nagyon kockazatos.
Van a bbl is. Ami bar nem sok zsirt tavolit el, megis homokora alakod lesz.
6, Igen ezt tudom, de lipoval a csontozatodat (pl láb hossza) vagy az izomzatodat (széles vádli) nem nagyon fogják darsztikusan átrendezni. Szándékosan ezeket mondatam, mert ezek a határok.
Igen, van olyan műtétek, ahol pl eltörik és újra forrasztják a lábad, de ezek általában funkciót szolgálnak és nem az esztétikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!