Mennyibe kerülhet, hogy valaki így átplasztikáztassa magát?
Kezdjük ott, hogy nem sok értelme van, és eléggé megkérdőjelezhető az esztétikuma, valamint a praktikussága egy ilyen kinézetnek.
Konkrét árakat nehéz kalkulálni, mert nagyon eltérőek a plasztikai sebészeti költségek orvosonként és országonként. Az alábbi kalkulációhoz a kiváló magyar plasztikai sebész, Dr. Csuha Lajos árait vettem alapul, amelyek egyébként igen mérsékeltek, ezért inkább a felső határral számoltam. (Egyébként Dr. Csuha Lajos ilyen túlzó, hatásvadász munkát szerintem nem adna ki a kezéből.)
Ami a minimálisan szükséges egy ilyen eredményhez, a kiindulási állapottól függően:
- egy óriási mellimplantátum - kb. 800e Ft
- egy radikális kisebbítő orrplasztika - kb. 600e Ft
- ajakfeltöltés - kb. 200e Ft
Azaz mindössze körülbelül másfél millió forintból lehet ilyen testet barkácsolni sebészileg, ehhez jön még a látványos vékonyság valami fogyókúrával, az eltorzított bordaív évekig tartó acélmerevítős fűző viselésével, valamint a hajszőkítés és a szemet optikailag nagyobbító speciális smink.
(Plusz az agyad nagy részének eltávolítása, hogy olyan ostoba legyél, mint ez a nőszerű lény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!