Mennyibe kerülne, ha teljesen átplasztikáztatnám az arcomat?
juj.
Teljesen?
Attól függ.lehet százezrekbe...: D
Attól is függ,hogy ki csinálja.
Szerintem itt senki sem tud konkrét árat mondani,menj el ahol megszeretnéd csináltatni és érdeklődj.
Amúgy nagyon szép az a lány,de az biztos,hogy 1 óráig sminkelték meg szerkesztették a fotósok. : )
A természetes szépség a szép. Én még a sminkelést sem tartom helyesnek...vagyis inkább az 1 kg sminket..lehet egy pici.: D De ez csak az én véleményem.
Több milla, és valószínű az évek múlásával többször is kés alá kéne feküdnöd
ÉS persze benne van a pakliban egy-két szövödmény is
egyet értek az 1.-vel.
Ha elkezded magad plasztikáztatni, NINCS megállás.
Utána mell plasztikát akarsz, fenékplasztikát stb.
személy szerint : ez egy nem normális dolog!
Vanessa Hudgens tényleg szép, de te tényleg elmebeteg vagy, ha teljesen úgy akarsz kinézni, mint ő.Ha rád 6-8 kg smink lenne kenve, jó fotósod lenne és jól lennél beállítva + még a fény is előnyösen esne rád, sőt, utána még photoshoppal (vagy más szerkesztő programmal) meg is lenne igazítva az arcod, akkor te is olyan jól néznél ki, mint ő ezen a képen.És véleményem szerint nem érdemes átplasztikáztatnod az arcodat, mert:
1.Az nem lenne természetes, hiszen Isten nem olyannak teremtett.
2.Mindenki a saját bőrében a legszebb.
3.Miért akarsz pont úgy kinézni, mint ő?Miért akarsz egy jött-ment sztár hasonmása lenni?Miért akarsz olyanba belevágni, amit valószínűleg később örök életedben bánni fogsz?
4.Nem lenne egyedi, hiszen olyan lennél, mint egy klón.
5.Valószínűleg ha egyszer elkezdenéd, minden éveben 2-3 ilyen műtétben lenne részed, és soha nem lenne vége.
6.Fennáll az esély akármilyen szövődményre.
7.Többmillió Ft-ot fizetsz, csak azért, hogy tönkrecs*sszék a fejedet?
8.Nem 100%, hogy normálisan gyógyulna be a műtét, és lehet, hogy hges lenne az arcod örökre.
9.Felesleges ezt a műtétet megcsináltatnod, mert 100%-ig úgyse néznél ki úgy, mint Vanessa Hudgens (a csontjaidat nem tudják olyanná formálni).
10.Hülyeség.
Mellesleg bocs, hogy regényt írtam...:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!