Mennyibe kerül egy mellkorrekció? A terhesség teljesen taccsra vágta a mellemet.
Nekem 3 hete csinálták 650000Ft-ért.Nagyon meg vagyok elégedve!!!Még 2 hétig kell viselnem a sportmelltartót,aztán már mutogathatom is.:)
A műtét utáni első nap volt nekem fájdalmas,a 3. napon szinte már nem éreztem semmit:)
És még "kaptam" egy belső melltartót is,hogyha 10 év múlva jön a gravitáció,ne olyan könnyen bánjon el velem:)
Nem tudom,hova valósi vagy,de ha gondolod ajánlom az én orvosomat.Ő már elég régóta van a szakmában,hihetetlenül egy kedves,tisztességes,a sorsunkat szívén viselő ember,ingyenes konzultációval.
Ha még van kérdésed,szívesen válaszolok mindenre amit tudok:)
Köszi a válaszokat! Hát nem olcsó, de legalább utána nőnek érzi magát az ember. Kedves utolsó! Szivesen fogadom az orvosod nevét és számát, mert ha meglesz a második babónk, és persze lesz rávaló, akkor tényleg egy jó szakemberhez szeretnék fordulni.
Egyébként neked is csak korrekció volt inplantátum nélkül? Mekkora lett így? Nekem nem volt nagy mellem régebben, de kicsi sem, olyan pont jó. Kb akkora épp elég lenne. :)
Szia!
természetesen neked is küldöm:)
Lehet,azt kellene,bár ő mondta,hogy neki,sokkal jobban megéri,ha küldök 2 "beteget" magam után,hiszen ez az összeg nem mind az ő zsebére megy.Sőőőt...eleve 100 000 forint a műtét bérleti díja,plusz vannak bent vagy öten-heten még rajta kívűl,és sorolhatnám.
Írok neked is egy privit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!