A hasam hepehupás, löttyedt, és ráncos. Két terhesség után. Erősen diétázom, szépen fogyok, de lötyi az egész. Ötletek? Kozmetikai megoldások érdekelnek, plasztika kizárva. Sportolni nincs időm.
Sajnos a sport se fog, csak nagyon minimálisan segíteni.. ilyen a bőröd valószínű. Megviselte a terhesség, sajnos az én hasam is ilyen, pedig már sokat fogytam.
Ilyenkor tényleg csak plasztika segíthet, de kipróbálhatsz még tekercseléseket, feszesítő kezeléseket is.
Vannak bőrfeszesítő krémek, amik serkentik helyileg a vérkeringést, azok is segíthetnek, illetve úgy általában a cellulitisz elleni krémek és testápolók. segít az is, ha masszírozod, illetve zuhanyzásnál szizálkesztyűvel átmasszírozod és minden olyan ami serkenti a vérkeringést és a bőrmegújulást.
Ha nemrég szültél (mondjuk 1 éven belül) és most még fogysz is, akkor ez egy teljesen természetes állapot, hogy a bőröd ki van tágulva, nem kell komolyabban aggódnod, mert idővel, ha foglalkozol is vele, akkor vissza fog húzódni. Mindenki szembekerül ezzel a problémával, aki fogy, de ha szépen tartod a súlyod és nem ingadozik, akkor ez 1-2 éven belül szépen visszahúzódik.
Ha egy kis időd van, akkor otthon csinálhatnál néhány felülést, hasizomgyakorlatot, mert az is szépen serkenti helyileg a vérkeringést (és elég 10 perc/nap, nem kell itt órákra gondolni, viszont azt rendszeresen beiktatni a napirendbe, hogy akkor mondjuk felkelés után, vagy este zihanyzás előtt...stb, ne alkalomszerűen, vagy összevissza)
Utolsó: nem értem, hogy azt, hogy valakinek kitágult a hasán a bőr, hogy oldja meg az, hogy előbb száll le a buszról... :D
De tényleg felüléssel lehet rajta javítani, viszont fogyni sportolás nélkül is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!