Szerintetek nagy az orrom? Ha idősebb leszek átplasztikáztassam?
2013. aug. 15. 19:02
3/19 anonim válasza:
Ha normális kép lenne az arcodról, nem ilyen csücsörítős, akkor jobban meg lehetne mondani. Szerintem nem nagy.
4/19 anonim válasza:
hát igen,tényleg nagy egy picit,de szép az arcod :)
5/19 anonim válasza:
szia ez jutott hirtelen eszembe mikor megláttam a képedet
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
Így szemből bizony elég nagy és dagi, az arcodhoz jobban illene egy kisebb orr. Hogy átplasztikáztasd-e azt viszont ne másoktól kérdezd, ezt egyedül neked kell eldöntened. Ha megcsináltatod, csak magadért a saját akaratodból. Ha neked jó így akkor nem szabad hozzányúlni.
8/19 hunbula válasza:
Valóban széles az orrod. Ha ez téged kifejezetten zavar, akkor semmi akadályát nem látom, hogy átplasztikáztasd. Nem olyan nagy műtét már ez, pár hét alatt teljesen meggyógyul, és még csak nem is kell úgy karban tartani utána, mint mondjuk a mellinplantátumot. Ne siess vele, ez egy olyan műtét amivel meg kell várni a felnőttkort, de ha ettől szebbnek éreznéd magad, akkor ne hallgass másokra.
9/19 anonim válasza:
5-ös nekem is ez jutott eszembe
10/19 anonim válasza:
Kicsit széles. Ha zavar,szerintem nyugodtan megcsináltathatod később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!