Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 4-szer eltört orral mit lehet...

4-szer eltört orral mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Legutóbb 3 hete, alul, most eszül picikét. Legelőször 3,5 éve volt, akkor felül az orrnyereg, az nagyon kitapintható....
2020. dec. 11. 16:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmenni egy szakorvoshoz és megkérdezni töle!
2020. dec. 11. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Mert itt sok fülorrgégész szakorvos van ám. Mindenképp keress fel egyet, de magánrendelést, ne tb. Puszta kíváncsiság: küzdősport, vagy csak a képességeid nincsenek arányban a tesztoszterin-szinteddel?
2020. dec. 11. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi a...te téglafallal fújsz orrot...?
2020. dec. 11. 19:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Apám öklével... :(
2020. dec. 11. 21:19
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Jaaj már annyi kérdést írtál ki ezzel kapcsolatban! Szerintem ez már egy erőltetett kamu.

De! Leírtuk már, hogy költözz el! Ez az első lépés.

Utána kezdj el spórolni műtétre ha nagyon zavar az orrod.

2020. dec. 12. 07:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu és nem írtam ki kérdést, bocsi, ha úgy tűnik. Én arra gondoltam, hogy esetleg tb alapon, vagy valami, mert nincs rá pénzem, feszül, nagyon görbe, nehezen kapok levegőt. Mondjuk igaz, amíg itt lakom, eltöri újra.
2020. dec. 12. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, akkor én a helyedben már minimum elmenekültem volna valahova ahelyett, hogy ide irkálok. Vannak ismerősök, van rendőrség, vannak védett házak, amiket direkt erre találtak ki szociális szervezetek. De akár a híd alá is szívesebben költöznék, mint maradnék.

Az már csak mellékes, hogy egy plasztikai műtét minimum annyiba kerül, mint megélni egy darabig egyedül.

2020. dec. 12. 13:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért nem is lesz rá pénzem mostanában. Már régen el kellett volna mennem, akkor nem lenne ez....
2020. dec. 12. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
HA orvosilag indokolt a mütét - azaz meg csak a kinézete problémás, hanem akadályoz a levegövételben, stb - akkor Tb-re levégzik a mütétet!
2020. dec. 12. 14:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt akartam. Csak amíg itthon lakom, sok értelme nincs
2020. dec. 12. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!