Kisajak műtét! Mi a menete, mennyi ideig gyógyul? Anyagilag nagyon megterhelő?
Hali!
Én fiú vagyok és szerintem is csináltasd meg!
Az egyik az esztétikai ok ugye amiért alapból meg szeretnéd csináltatni tehát ugye kényelmetlen.
A harmadik pedig a nemi életben is akadály.
Valaki írta itt hogy a barátja azt mondta szereti.
Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy valószínűleg inkább téged szeret és nem akar megbántani.
Hidd el tapasztalat:)
Ez ugyan olyan mint a:" nem vagy kövér kicsim" vagy a "Te sokkal jobban nézel ki" dolgok.
Nem szép de Én se mondom azt a páromnak hogy nem szeretem.
Megint én:D
"Az egyik az esztétikai ok ugye a másik amiért alapból meg szeretnéd csináltatni tehát mert kényelmetlen. "
Így helyes!
Az, hogy a kisajkak nagyok az nem attol fugg, hogy szuz vagy-e vagy sem.Szerintem attol sem fugg, hogy mit sportolsz vagy mennyit.Nem ugy szuletsz, hogy nagyok a kisajkaid, hanem egyszer csak elkezd tovabbnoni.Peldaul nekem 13 eves koromban kezdtek el tulnoni.
A mutet tenyleg csak 1 oras de utanna mikor haza mesz nagyon kell vigyaznod.Nyilvan faj par napig, de szerintem is megeri mert most is szenvedsz folyamatosan miatta,Ha megvolt a mutet csak par napig faj es uttan el is felejtheted...Anyukadnak szerintem inkabb mutass egy linket errol eloszor ahol orvosok beszelnek errol es esetleg tanacsoljak a mutetet, talan igy o is megerti min mesz keresztul.
Sziasztok!
Én a páciens 6-hoz tudom hasonlítani a puncimat.
Sokáig bántott a dolog... Sőt szívesen megcsináltatnám! De jelenleg főiskola mellett ez lehetetlen.
Fiúk! Szerintetek a műtét előtti 6-os páciens gáz?
Egyáltalán meg gáz, sőt, sexy ahogy kikandikál a "kis huncut" de én elfogult vagyok nekem az "előtte" képek jönnek be :)
31F
#29 azért igazán nem szép így manipulálni crtl-c crtl-v ua. szöveg... szegény lányokat, így is tele vannak komplexusokkal, mondhattad volna azt is, hogy úgy jó ahogy van, és hogy sok férfinak tetszik - de gondolom ez nem számít, hanem ebből is látszik, hogy a nők egymás között generálják ezt az őrületet, - remélem mi előbb kimegy a divatból a babapunci !
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!