Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kisajak műtét! Mi a menete,...

Kisajak műtét! Mi a menete, mennyi ideig gyógyul? Anyagilag nagyon megterhelő?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, mégis nagyok a kisajkaim. Kilógnak, de nagyon. Ez még csak az esztétikai probléma, ezt talán meg tudnám szokni. De az igazi gond az, hogy bringázás után fááj :/ Motoron ha huzamosabb ideig ülök (hosszabb távra megyek), akkor egy idő után már nem tudok kényelmesen ülni, mert mindenhogy nyomja a kisajkaimat. Izgatni egyáltalán nem is lehet már, nem érzek vele rendesen, csak fájdalmat. Elég kellemetlen. 15 éves vagyok, talán ez az, ami az egészet leginkább befolyásolja. Ajánlanátok a műtétet? Vagy van valami más megoldás?
2010. aug. 9. 18:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ja, a méreteim meg hasonlók voltak a tiedhez, mindkét oldalon.
2010. aug. 18. 23:14
 22/30 iceman22 válasza:
Az én barátnőmnek is vannak ilyen gondjai, tönkreteszi gyakorlatilag a nemi életünket, hogy igaz nem csak kisajakra de főleg oda kis fájó pattanásszerű dudorok nőnek, kenegeti és időnként fel is vágja de nem mindig sikeres ez a megoldás, megszabadulni nem lehet ettől, nőgyógyásznál is voltunk vele, az egyik nem tudott semmit, a másik meg hogy folyástól van, ami nem igaz. Harmadik lézersebész volt ki akarta vágni a problémás helyeket. Kisajak teljes eltávolítása megoldást jelenthet szerintetek?
2011. máj. 1. 20:10
 23/30 anonim válasza:
9%

Hali!

Én fiú vagyok és szerintem is csináltasd meg!

Az egyik az esztétikai ok ugye amiért alapból meg szeretnéd csináltatni tehát ugye kényelmetlen.

A harmadik pedig a nemi életben is akadály.

Valaki írta itt hogy a barátja azt mondta szereti.

Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy valószínűleg inkább téged szeret és nem akar megbántani.

Hidd el tapasztalat:)

Ez ugyan olyan mint a:" nem vagy kövér kicsim" vagy a "Te sokkal jobban nézel ki" dolgok.

Nem szép de Én se mondom azt a páromnak hogy nem szeretem.

2011. júl. 6. 21:03
 24/30 anonim válasza:

Megint én:D

"Az egyik az esztétikai ok ugye a másik amiért alapból meg szeretnéd csináltatni tehát mert kényelmetlen. "

Így helyes!

2011. júl. 6. 21:05
 25/30 ronron válasza:

Az, hogy a kisajkak nagyok az nem attol fugg, hogy szuz vagy-e vagy sem.Szerintem attol sem fugg, hogy mit sportolsz vagy mennyit.Nem ugy szuletsz, hogy nagyok a kisajkaid, hanem egyszer csak elkezd tovabbnoni.Peldaul nekem 13 eves koromban kezdtek el tulnoni.

A mutet tenyleg csak 1 oras de utanna mikor haza mesz nagyon kell vigyaznod.Nyilvan faj par napig, de szerintem is megeri mert most is szenvedsz folyamatosan miatta,Ha megvolt a mutet csak par napig faj es uttan el is felejtheted...Anyukadnak szerintem inkabb mutass egy linket errol eloszor ahol orvosok beszelnek errol es esetleg tanacsoljak a mutetet, talan igy o is megerti min mesz keresztul.

2011. okt. 23. 10:00
 26/30 anonim válasza:

[link]

Sziasztok!

Én a páciens 6-hoz tudom hasonlítani a puncimat.

Sokáig bántott a dolog... Sőt szívesen megcsináltatnám! De jelenleg főiskola mellett ez lehetetlen.

Fiúk! Szerintetek a műtét előtti 6-os páciens gáz?

2012. jún. 14. 22:37
 27/30 anonim válasza:

[link]

Sziasztok!

Én a páciens 6-hoz tudom leginkább hasonlítani magamat. Szerintetek gáz?:S

2012. jún. 14. 22:38
 28/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán meg gáz, sőt, sexy ahogy kikandikál a "kis huncut" de én elfogult vagyok nekem az "előtte" képek jönnek be :)

31F

2012. júl. 22. 22:47
 29/30 anonim válasza:
Engem nagyon zavart főleg nyáron a starndon fürdőruhában és megcsináltattam télen. Bár fáj, de minden műtét fáj és megéri hosszútávon, olyan szép lett. Ajánlani tudom csak Ignácz Zsuzsanna doktornőt hozzá :) Olyan kedves és emberséges szakember. Remélem nektek is tud segíteni, ha ilyesmin is gondolkoztok :)
2012. júl. 24. 10:33
 30/30 anonim ***** válasza:
92%

#29 azért igazán nem szép így manipulálni crtl-c crtl-v ua. szöveg... szegény lányokat, így is tele vannak komplexusokkal, mondhattad volna azt is, hogy úgy jó ahogy van, és hogy sok férfinak tetszik - de gondolom ez nem számít, hanem ebből is látszik, hogy a nők egymás között generálják ezt az őrületet, - remélem mi előbb kimegy a divatból a babapunci !

31 F

2012. aug. 2. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!