Kisajak műtét! Mi a menete, mennyi ideig gyógyul? Anyagilag nagyon megterhelő?
"Utolsó" vagyok. Kicsit érzéketlen lett a kidörzsöléstől, de nem vészes.
Nekem azért tangából nem lóg ki am, szerencsére:S
Tisztaságit énis használok mindig, márcsak a higiénia miatt is.
Már csak az a kérdés maradt hátra, hogy vehetném rá anyukámat? Mert ő tuti megbeszéli apuval, aki csak annyit fog fel az egészből, h. punci-műtét-NEM.
Tegnap 21:36 vagyok.
Hát...nehéz ügy.
Nem tudsz várni még 3 évet, ugye? Akkor nem kellene megbeszéld a szüleiddel.
Lehet ti nagyon közvetlenek vagytok egymáshoz...kérd meg anyukádat, hogy ne mondja el apudnak a dolgot! Vagy nem tudom... Én nem mertem volna ilyesmit megbeszélni a szüleimmel, ebből indulok ki. :D Persze nem azért mert nem állunk közel egymáshoz, csak hát mindig kerültem a "kínos" szituációkat és...nem is tudom... :)
Majd szólj, hogyan döntöttél!!
Remélem összejön neked, komolyan!!!
tudnék várni 3 évet, de akkor kínszenvedés lenne. aki ismer tudja, nekem a bringa létezik meg a motor.. és ez megkeseríti az egészet. nem vagyunk egyáltalán közvetlenek, műtétet biztosan nem titkolna el, nem is tudnánk, szerintem feltűnne neki, hogy nem vagyok otthon pár napig :D (kórház)
anyukámmal még jóban sem vagyok igazán, ez leginkább a probléma. olyan kellemetlen, mással se tudom megbeszélni a családban, mert kínos téma és nincs olyan, aki vevő lenne rá, sajnos.
egyébként megnéztem az árát:
Kisajak kisebbítés ára: 80 000-150 000 /115 000
Kisajak-plasztika. 127.000.- Ft
Kisajak plasztika, 90.000 Ft
Kisajak plasztika, 350 E Ft
Kisajak plasztika, 160.000 Ft-tól
140 ezer forintom van, de ennyit kellene ráköltenem a motorra. verseny közben egy "picit" megsérült :/ magyarán nincs erre fordítható pénzem. nyáron dolgoztam is, 40 ezer forintért egy hónapig. több munka nem akadt :S (a fizetést beleszámoltam a pénzembe!)
meg ami nem tetszene, hogyha előhozom anyunak, első kérése tuti az lenne, hogy mutassam meg. tök általános dolog, meg minden, de anyunak nehezen mutatnám meg. egy idegen ember előbb nézhetne be a lábam közé, mint ő.
félreértés ne essék, nem ver, nem kényszerít dolgokra, csak egyszerűen nincs meg a jó anya-lánya kapcsolat.
Jaj nem tudom mit tehetnél a szüleiddel kapcsolatban...
Megértlek, én sem merném elmondani anyumnak, pláne nem megmutatni. :S
Ez szülői beleegyezés nélkül egyáltalán nem megy, igaz? És a 3 év eléggé sok idő...
Ki tudnád játszani valahogy, hogy ne tűnjön fel nekik az a pár nap amíg a kórházban vagy, de hát na, az sem a legjobb megoldás. Mit fogsz tenni??
nem kell kórházba feküdni a műtéthez. kb. 1,5-2 óra alatt megvan, aztán varratszedés 1O nap múlva, kb. 5 percig tart.
én megcsináltattam az enyémet pár éve és marhára örülök neki, szerintem nagyon megéri, kb. 12Oe-be került. megváltozik az életed, amikor megcsináltatod, az enyém sokkal nagyszerűbb lett! szóval hajrá, de szerintem kérdd meg anyát vhogy, lehet, h szülői beleegyezés kell 16 v 18 éves kor alatt!
bocsánat, egy ideig nem írtam vissza, kórházban voltam. (nem a kisajak műtét!)
alaphelyzetben kb 2-3-4 centi van kint, ha "kinyújtom", akkor 6-7-8.
nemtudom most mit teszek, abban bízok, hogy vki tud majd valamilyen tanácsot adni! ti mit tennétek ebben a helyzetben?
utolsó válaszoló! varratszedés mennyire fájt? hol csináltattad? neked mennyire lógott ki?
szia,
az utolsó vagyok.
a varratszedés egyáltalán nem fáj. kicsit sem, semennyire... nem tudom, h leírhatom,ki csinálta, lehet, h az reklámnak számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!